Atsakymai

  1. 2

    Anonime ****** juk klausia apie santykius, as gi saves negiriu, neiviena manes nepazysta ir po anonimu nesislepiu, tiesiog pabreziau jog musu santykiai puikus, ko db prie manes prisikabinai? Aprasta rasyti po anonimo kauke, as tik galiu isivaizdyoti kokia esate gyvenime baile, kaip visa savo nuomone nutylite, nes gyvenime anonimo kaukes uzsideti neimanoma. Tad bandote cia mamanijoje issilieti. Kabinetis prie kitu mamu, as suprantu kad jums gyvenimas nemielas taciau neliekite savo emociju ant musu, mes gi nekaltos, kad nemokate savo gyvenimo tvarkytis, kad galbut vyras nuo jusu pabego ir pannnnnn,

    tikmama

  2. 2

    Ji kai nueina pas savo kaimynkas tai giria kokia gera ir grazia marcia gavo, kaip pas mane ateina, kad neranda nei indu kalno i rubu kalno plaut... kaip viskas tvarkinga. Einam mieste susitinkam jos kokia kaimyne tai net geda pasidaro, sako ir val tave prigyre..

    tikmama

  3. 2

    labai kisasi. daznai net susipykstam, del to..

    samsung1992

  4. 1

    Na anonime***** kask, man kask. Nelabai idomu, berk zirnius i siena ir paziurek idomu bus? :DDDDDD

    tikmama

  5. 1

    Anyta megina kazka pavadovauti. Mudu su vyru ignoruojame jos patarimus. Priimtume, bet jie mums nepriimtini.

    Imbiere

  6. 1

    Dabar tai pati jau cia save pagyrt nori visom ,kad anyta apie tave taip sako ;DD

    Anonimas

  7. 1

    na i musu gyvenima niekas nesikisa.jei klausiam nuomones pasako.jei neklausiam nesikisa:)

    skruzdux

  8. 1

    Aciu diev ne...... mes su vyru snekejom, kad jwi gyvenime butu begalo blogai mum, krize istiktu santykius ir pan, niekada gyvenime neleisime tevams kistis.... kadangi musu mamos gan intensyvu gyvenima gyvena, turi kalna savu problemu tai niekad nesikisa. Mano mano mama toliau gyvena, vyro mama vos uz poros km miesto gale, tai daznai susibegam kavos kol vyrai dirba, ar po alaus buteliuka isgeriam, kaip tik ji ragina mane vos ne po padu laikyti vyra ir pinigus tureti man.iekviena sekmadieni einam pas ja, na sutariam puikiai. Ir tikrai nesikisa i musu gyvenima.ai vat srtai kokie mano santykiai su uosviene.

    tikmama

  9. 1

    Nesikisa, nebent labai svarbiais atvejais, bet cia jau didele retenybe. Mes su vyru patys turime galvas :)

    Jurginele

  10. 1

    tėvai visa laika kišasi į mūsų gyvenimą su vyru čia tu negerai darai čia tavo vyras negerai daro ar ką nors panašaus,arba labai bamba kaip jūs galit mums palikti tokį mažiuka,ir išeiti kažkur į kluba ar kavine kartu,bet aš ir pasakau,nepatinka nežiūrėkit neduosim susitvarkysim ir patys rasim kam palikti vaikutį,o norim kartais išeit dviese,nes sakau,ir jūs buvot jauni ir auginot vaikus ir jūs norėjot kažkur išeiti ar išvažiuoti dviese,tuo labiau kad to nedarome kiekviena savaitgalį jai jau palikom jiems tą vaiką 2kartus tai jau tragedija... su kartais toks senesnių (vyresnių) žmonių mąstymas kelia juoką,visada išklausom,bet darom pagal save.

    doviliukas123