Atsakymai

  1. 3

    Na as tik ziemai jas darau su visomis ankstimis:)

    mamyciuke

  2. 2

    man labai patinka pupelės keptos tešloje.
    Pupeles apverdu
    išplaku kiaušinį ir išmaišau su miltais (vandens nepilu)
    į tą tešlą įberiu prieskonių (aš naudoju vigora)
    volioju į tešlą pupeles ir dedu į įkaitusią keptuvę.

    Shoricel

  3. 2

    Verdu bulvyte ir morkytes,joms baigiant virti uzdedu pupeles su visom ankstim. Va taip ir valgom ,kaip garnyra prie kazko.

    Linute39

  4. 2

    O as miesto zmogus, tai ju neskinu, per saldytas. apverdu, nukosiu, dadu i keptuve svieste apkepinu, iberiu maltu dziuveseliu, pakaitinu kol ziuveseliai apskrunda ir skanauju. seimoj si patiekala valgau tik as. niekas daugiau nemegsta. analogiskai taip pasiruosiu ir ziedini kopusta (kalafiora)

    Baraniuka

  5. 2

    As jas skinu dar pakankamai nesubrendusias,apverdu ir apkepu ant sviesto,bet priestai apvoliojusi plaktame kiausinyje ir dziuveseliuose.
    Gal kuri turi idomesniu receptuku?

    gintarep

  6. 1

    Paciu paprasciausiu budu apverdu trumpasi poto apkepu su sviestu.Dar marinavau irgi skanu.

    grirute

  7. 1

    Apverdu pasūdytam ir parūgštintam (actu) vandeny. Supjaustau į kelias dalis, pakepinu su aliejumi ir daug daug krapų. Valgom būtinai su pomidorų salotomis ir virtomis bulvėmis. Vasarą - tai skaniausia mūsų vakarienė.

    bum

  8. 1

    Man labiausiai patinka apvirtos ir pakepintos sparagines pupeles, kaip kai kurios mamytes cia jau rase. Tik as pakepu svieste, idedu grietines ir butinai cesnako (druskos pagal skoni). Tada taip ir valgau vienas su bulvemis ar duona.

    Ausra

  9. 1

    o mes darom pupeles ziemai su raudoneliu ir voveraitemis skanu labai .jei ka sudomins receptas parasysiu placiau

    nikitadew

  10. 1

    o, net nezinojau,kad su ankstimis galima

    juratele