• 8ats.

Atsakymai

  1. 1

    Nepateisinau tėvo lūkesčių, jis labai norėjo, kad būčiau mokslų daktarė :) O man svarbiau šeima ir vaikai.

    marcipana

  2. 1

    manau kad tikejosi daugiau. as ir pati tikejausi daug daugiau - norejau baigti geresnes studijas, po to magistra. norejau isvaziuoti gyventi ir dirbti i uzsieni. deja deja siuo metu realybe nuo svajoniu skiriasi kaip diena nuo nakties... matyt taip jau lemta kad visos durys savu laiku uzsivere ir netekau galimybes psiekti savo tikslu. bet dar jauna esu, viskas pries akis.
    gailiuosi tik kad nepaklausiau tecio zodziu... labai ryskiai atsimenu kaip jis man sake jog su dabartiniu vyru ilgai negyvensiu ir issiskirsiu bet tai bus mano gyvenimo pamoka. panasu kad viskas taip ir bus, nors tada purkstavau kad taip tikrai nebus :D

    arcita

  3. 1

    dalinai.ji norejo,kad rasciau toki vyra,kuris manim rupintusi,jog sugebeciu gyvent nepriklausoma nuo nieko-pateisinau lukescius.norejo,kad baigciau mokslus,gyvenciau LT-nepateisinau.

    mackeila

  4. 1

    nezinau ko jie is manes tikejosi,bet zinau,kad jei mama butu gyva manim didziuotusi:)pasiekiau daug ir dar nesustojau:)

    skruzdux

  5. 1

    mama norėjo,kad baigčiau universiteta gaučiau gerą darba, anūkų neskubėjo sulauks bet dėja įvyko atvirkščiai tik baigus 12kl pastojau ir dabar tikrai apie universiteta nesvajoju.

    mantilija

  6. 1

    Tikejosi, kad baigsiu univera - taip ir buvo, nes aiskino, koks svarbus yra mokslas, kad be jo gatves sluosiu. Po to tikejosi, kad rasiu gera darba valstybes tarnyboje, deja, rasti nepavyko. Lukesciu nepateisinau, bet tevai del to manes nemenkina. Gal as daugiau pergyvenu, kad reikejo kita linkme kreipt savo gyvenima - eit amato mokytis ar dar ka nors veikt, o ne pasiduot ju spaudimui krimts sausus mokslus, kurie man nepraverte gyvenime.

    Vita_321

  7. 1

    Mano tevai labai reiklus ir griezti budavo. Ir taip, ju lukesciai pasitvirtino, bet ne del to kad jie taip norejo, o kad as pati to norejau:)

    dntbnt

  8. 0

    Kol kas tikrai pasiteisino ju lukesciai, o kaip bus toliau - pagyvensime - pamatysime.

    marinaaa