• 21ats.

    Ar Jums atrodo normalu kad atlikus ispazinti, klebonas nesutinka duoti isrisima (t.y. atleisti nuodemes), po to kai suzino, kad tas zmogus, kuris atliko ispazinti, turi lytiniu santykiu iki vedybu?

    Pagal ji, tai yra nuodeme, ir, jei zmogus zino, kad ir toliau taip elgsis, isrisimo duoti negalima, tik pries pat santuoka baznycioje.

    YukiReligijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manau,kad klebonas elgiasi neišmintingai.Jėzus juk nepasmerkė nusidėjėlės,kuri gyveno jau su šeštu vyru.Ar žmogus(klebonas) turi teisę teisti griežčiau nei Dievo sūnus? manau jis elgiasi grynai žmogiškai.O tu,mieloji Yuki,atleidimo kreipkis pas šv.Dievą.tikrai nenusivilsi.PARAŠYTA:''kokiu saiku seikėjam tokiu ir mums bus atseikėta''.

    vaitkienė

  2. 3

    "anonime", jei neturi atsakymo i klausima, tai geriau patyletum ;)

    Yuki

  3. 3

    Bet jei pvz. zmones planuoja tuoktis po kokiu metu, nori iki tol geriau vienas kita pazinti, nejau jiems pirma karta pasimyleti tik jau po santuokos? Nemanau kad siais laikais daug tokiu poru :}

    Yuki

  4. 3

    Yuki, baznycia moko, kad seksas be meiles yra paleistuvavimas

    raima

  5. 3

    anonime, ne visi turi antzmogio sindroma ar bent jau isivaizduoja esantys "tobulesni" negu kad motinele gamta sutvere.ne visi ignoruoja tai kas naturalu ir normalu

    raima

  6. 3

    siaubas ne klebonas.juk seksas yra fiziologija - kaip miegas ar valgymas, tai negi klebono valioj nustatyti valgyt man ar ne????miegot ar ne

    raima

  7. 3

    eiciau pas kita klebona.tik paleistuvaut nuodeme, visa kita galima

    raima

  8. 3

    Dievas atleidzia net mirtinas nuodemes, svarbu gailiesi ir stengiesi nenusideti

    raima

  9. 3

    Manau Shirse sako tiesa,daug kas nuo klebono priklauso ir jeigu jis neduoda isrisimo reiskias prisilaiko Dievo Isakymu

    Lafe

  10. 3

    Viskas cia normalu,ir tai nuo kiekvieno kunigo dar priklausi.. jei zinai kas yra nuodeme ir nenuodeme, tai turetum zinoti ir ta, kad seksas iki vedybu yra nuodeme.
    Juk 6 dievo isakymas skelbia - Nepaleistuvauk.
    O kas is to jei atikai ispazinti bet vis tiek ta pacia nuodeme darysi...todel ir neduoda atleidimo, nes tu samoningai tesi ta pacia nuodeme.

    Shirse