• 17ats.

    Mes su buvusiu vaikinu tikriausiai susitiksime pasišnekėti kaip draugai, bet aš nenoriu, kad vėl po susitikimo vėl nesusitikti ir panašiai aš su juo norėtau vėl kartu būti negaliu jo pamiršti. Patarkit kaip man jį susigrąžinti, kad vėl kartu būtume kaip jį sužavėti per susitikimą? kokių klausimų paklausti apie mus apie santykius?

    laura200Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    tiesiog grazei atrodyk :) o kaip tai jau nuspresk tu pati :)

    sandija1

  2. 3

    As manau,kad jis tik is taves saiposi.negi near vaikinu kurie tave vertintu ir myletu?Neisikibk i viena,nes Tu verta geresnio.Tavo vietoj nesizeminciau,net neatrasyciau...Juk cia ne vyras kuri reikia gaudyti,kad vaikams sumoketu alimentu...Na cia tavo reikalas ka darai,bet as asmeniskai elgciausi kitaip...Bet kokiu atveju sekmes!

    Anonimas

  3. 3

    manau kad noretu buti kartu juk priesingu atveju net nesusitiktu su tavim. pasitelk savo moteriskus kerus,jie visada veikia :D

    sandija1

  4. 3

    del ko issiskyrete ir kieno iniciatyva susitiksit pasisneketi?:)

    sandija1

  5. 2

    Tau visi sake kaip pasielgti,dabar tik paciai reikia apsispresti.Jeigu nori,kad tau uztaisytu vaika ir paliktu gali eiti susitikti ir verkti jam ant peties kaip myli bei pasiilgai...Paskiau atejusi galesi paklausti kitu klausimu susijusius su nestumu...

    Anonimas

  6. 2

    O kam susitikineti,negyvenkit praeitim,o gyvenkit dabartim,nei jis nori jus susigrazinti,nei jam to reikia,noretu,tai pats pasiulytu susitykti ir pakalbeti.
    Nesuzavesit jus ji niekuom.Vietoj jusu kaip tik ignorociau ji,jeigu jus rupesit,tai jis jus pats ir suras.
    Kam kabintis ant kaklo,jeigu jis nerodo jokios iniciatyvos.
    Nesizeminkit.

    Anonimas

  7. 1

    Visi perejo ta jausma,bet reikia nepasiduoti,uzsiimkit kokia veikla,raskit nauju draugu ir pamatysit kaip su laiku uzmirsit ta zmogu.Kam reikia bristi 2 kartus i ta pacia bala,vistiek nieko nepasikeis ir su laiku vel issiskirsit,tik tada jau bus 2-bai skaudziau.

    Jolka123

  8. 1

    Tu imk ji persekioti:-D kaip debile kokia diena nakti skambinek, visur kur jis stengis ir tu atsirasti, jis pamatys kaip tu ji MYLI ir tikrai tave susigrazins. Atsiprasau, nesusilaikiau, ach ta jaunyste kvailyste, kaip pati prisimenu taip viskas tada sudetinga ir stebuklinga atrode :-) Tu graziai atrodyk ir kiek imanoma ignoruok ji, tegul seka is paskos susidomejes, o ne ziuri i vargso versiuko akis.

    Anonimas

  9. 0

    Manau,kad geriausia būt savimi.Nieko specialiai nepadarysi.Dažniausiai tos ,kurios nesistengia del įspūdžio -padaro vaikinams geriausią įspūdį.Per privartą mielas nebūsi.Gal persistengei norėdama įtikti...

    vaitkienė

  10. 0

    Nerodyk jam ,kad tu tirpsi del jo, nes jis tik dar auksciau uodega pasikels. Buk grazi, protinga, nerodyk visai jokio vaizdo kad tu labai noretum jo.Nes kai zmogus rupi, jis pats ateis pas tave, o taip jis tiesiog nenori isipareigojimu, nori buti laisvas ir tureti kruva padruzkiu.Nebegiok is paskos. Ner to blogo, kas neiseitu i gera.Patikek.

    liutukas