Atsakymai

  1. 1

    Aš pati ten gimdžiau ir jajgu dar gymdisiu tai tik ten,puiki lygonine ir nuostabus personalas;-)

    krasotka69

  2. 1

    Mano draugė prieš mėnesį gimdė, nieko nedavė, liko viskuo patenkinta.

    marcipana

  3. 1

    as ir ten gimdziau,nieko bloga...buvo remontai,tai gimdykla tragiska...o db gal jau gerai,palata emem mokama,buvom su vyru 4 dienas.o siap persoonalas gers..nedavem pinigu/

    Anonimas

  4. 1

    Patys geriausi,2 vaikus ten gimdziau :)

    Jolka123

  5. 1

    Gimdziau pries 4men., gulejom su mazyliu 6 dienas. Na neskaitant to, kad tiek gimdykloj, tiek palatoj pilnos lubos visokiu masalu ir museliu buvo, kas ryt pilna palange pridvesusiu :D Nuolat mazyliui tai i akytes tai i nosi lysdavo. Prieziura akuseriu, gydytoju, seseliu SUPERINE. Sulaukiau labai daug pagalbos, palaikymo, patarimu :)

    Whisper

  6. 0

    Labai sauni ligonine ir personalas geras,ten susilaukiau 3 vaikuciu.Taip pat niekam jokiu pinigu nemokejau.O manimi ir leliukais super buvo pasirupinta. Liko grazus prisiminimai,nieko blogo pasakyt negaliu.Per tuos 12 metu be abejo kazkas pasikeite, o kai kur dar lesu neuztenka,kad dar pagal nestukiu pageidavimus pvz: lubas gelytem ispaisytu :), na o museles.. nera tokia jau didele ir beda, va pasiziurekit i savo geliu vazonus,ar virtuvines siuksliadezes..

    Oi,oi sauksite kokios pedantes esate, bet jos vis is kazkur ima ir atsiranda.. tai langai atviri,tai medziai metus lapus uz lango .. :)
    PERSONALAS TIKRAI ATSAKINGAS, IR MOKA SAVO DARBA DIRBTI :)

    Anonimas