• 3ats.

    Sūnelio gimtadienis

    Artėja vaikučio gimtadienis (3 metukai bus) , gal galite pasiulyti kokių nors įdomesnių patiekalų ar kokios šventinės atributikos . Kaip jūs organizavote savo mažųjų gimtadienį.? :)

    SpinduliukasVaikų gimtadieniaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Apelsine zele dariau,vaikam patiko.Sumustinukus ivairius.Lavaso suktinukus.Kukuruzu,saldainiu ivairiu,(haribo meskiuku ir panasiu.)Daug balionu ir daug draugu,buvo dar ir mazesniu,tai be uzduoteliu.Bet buvo didelis mano pacios keptas tortas.Su zvakutem.Kaip drauge sake buvo viskas grazu ir skanu.

    grirute

  2. 1

    Na kadangi bus ir suaugusiuju tame tarpe galite is karstu patiekalu iskepti orkaiteje bulves ir vistienos,arba paruosti vistienos karboandus ir kotletus.Daugiau paruosti 2/3 misraines nupirkti 2 torutus viena asmeniskai mazyliui,o kita sveciams.Keleta vaisiu,saldainiu ir kaip cia sake viena mamyte pripusti daug balionu,sudek i jas popieriukus su uzduotim,kad sveciams butu kas veikti.Lai pasiima megstama spalva ir susprogdina ir tegul atlieka uzduoti niekam nesake.Manau zaidimai nepamaisys,veliau jeigu noresi ir bus noro nufilmuokit kiekviena smulkmena su suneliu.Paaugus mazyliui bus ka prisiminti is savo vaikystes...

    Anonimas

  3. 0

    Svarbiausia per gimtadienį vaikui draugų,ir daug balionų.

    Anonimas