• 12ats.

    kaip jautetes po gimdymo,kada baigesi skausmai,ar ju isvis nebuvo?

    Tai va turiu po gimdymo dideliu skauduliu,skauda viska nuo koju iki ranku ypatingai nugara ir pilva... nors po gimdymo jau praejo trys men. Ir taip va atsiranda stiprus skausmas pabuna kokia savaite ir praeina. Buvau pas gyd ur nk nepasake sako palauk praeis liepe ger paracetamoli:D na as uk gyvenu. Sakau jis man nepadeda sako turi padet:D ir db vel atsirado stiprus skausnas pilvo apacioj .ar yra kuriai taip buve ar lanketes pas gyd ka jum pasake?

    evedzeySavijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    po saremiu buvo palaima,nes viska pamirsau kaip paemiau vaika ant ranku,bet va veliau buvo kancia,nes po kirpimo ir skaudejo ir beveik menesi sedet negalejau,o veliau pradejo nugara labai skaudeti,atsigulus vos atsilenkti ir atsikelti begaledavau,bet po kokiu geru poros menesiu viskas tai dingo

    ABMamyte

  2. 1

    na as manyciau vienom ilgiau kitom trumpiau uzsitese, o jums jai gausios ir skausmingos buvo, tai manu gal leciau gyja viskas, na cia mano nuomone..

    vikuteniam

  3. 1

    Menesinem pries pora dienu jau pirma kart persirgau.. oi buvo labai labai gausios. Is namu iseit negalejau 5d. Nes viskas kiaurai bego. Tai vyra su vaiku I lauka leidau.

    evedzey

  4. 1

    Na po 3 mėnesių jau tikrai niekas neskaudėjo. O ir maitinu pati, tai jausdavau tokį tempimo jausmą pilvo apačioje, bet kokį mėnesį ir viskas. Siūlyčiau pasirodyt gydytojui, gal kas negerai po gimdymo.

    Ievu

  5. 1

    ai prisiminiau dar :D pilvo apacia skaudedavo kol maitinau savo dukryte, nes gyditoja sake gimda susitraukineja kada maitini uztai skauda.. o siaip manau nieko tokio, kad skauda ten dar gal viskas traukiasi gyja i savo vietas atsistato :)

    vikuteniam

  6. 1
  7. 1

    kai tik pagimdziau skausmai baigesi, bet atsirado kitu skausmu.. kadangi kirpo man..ir keleta valandu silpna buvo.. bet visom skirtingai :)

    vikuteniam

  8. 0

    Tą dieną kai pagimdžiau paskaudėjo, o kitą dieną skausmų kaip nebūta ;))

    diana550

  9. 0
  10. 0

    Jo gavau kvietima pasitikrint tai pamatavo kraujospudi paklause ar viskas gerai pasakiau kad ne sako normalu cia viskas liepe gert paracetamoli kas 4val po dvi ir turetu laikui begant praeiti. O kad tas kvailas paracetamolis net nepadeda tai jiem cia dzin... jue cia yra ysitikine jog butent paracetamolis yra tas stebuklingas vaistas nuo visko...nbet jie nezino jog jis nevisuomet ir net nevisiem padeda..

    evedzey