Atsakymai

  1. 4
  2. 1

    Jei vaikas to nenori,tai ir nereikia ten vest.Niwko is to nesigaus.
    Matuoju pagal save is patirties.Pvz:
    Kai vaikas mazas, na ir kas kad stengiesi pakrikstyti.Tai tevu uzgaida, ale pagal tradicijas. Vaikas nei to supranta,anei savo kokia valia ali isreiksti,kad jam to reikia ar nereikia.(palyginimui,jei motkai grazu kad pravertos ausys,ir kabo ant ju pakabukai,tai ji kudikio neklaus ir vis vien varpys ausis,nesvarbu uzauges vaikas norejo tu skyliu ar ne).
    Mane irgi tampe po baznycias.Buvau geras vaikas, nes nesioziavau sugusiems, na ir jei tempe,pasirinkimo neturejau ir ejau.
    Nors nei "dusioje",nei kaip sakant "siknoje" tais dievais netikejau ir NX.. jie ten reikalingi.. po siai dienai, kaip ir baznycia.. nu pasizaide tevai,ir psio..o gyvenu savo galva,ir be dievu,ir baznyciu grazus gyvenimas.. .O savarbiausia jokiu siuksliu.. ir ne vieno zodzio is tu kliedesiu nebeatsimenu,ka verte iskalti atmintinai,tik juokas ima.. ne is tevu pastangu, o is persamu nesamoniu ir kliedesiu ale to "teisingojo'tikejimo..
    Zodziu tas tampyma po baznycias zinoma nepadare nieko blogo,bet ir nieko gero nedave, isskyrus isnestus pinigus is namu,kas geriau butu visai kur kas prasmingiau isleista. O ne i siuksliu deze, del ale tradiciju.

    Anonimas

  3. 1
  4. 1

    tai gal jam ten nuobodu, uzteks vaikui apsilankyti tik per didziasias sventes ir uzteks.

    Jurginele

  5. 1
  6. 0
  7. 0

    nevesk.... kai vaikas paaugs pats nuspres ar jam to reikia.

    grazimama

  8. 0
  9. 0

    Nevesk per prievarta. Geriau nuo to nebus.

    Panther

  10. 0