• 6ats.

    gimdymo zenklai

    Sveikos,man eina 34 nestumo savaite,pradejo skaudeti jau kelios dienos nugaros apacia desine puse,toks kaip durimas,intensyvus skausmas,pamaudzia pilva kartais,ir toks jausmas lyg trauktu tarp koju,dvi dienas vaikelis labai aktyvus paliko,man tai pirmas nestumas,cia parosiamieji gal saremiai ar gali buti kad neuzilgo prasides gimdymas?

    DignaNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Gal paruošiamieji, bet dar tikrai negimdysim šiom dienom

    Ganešas

  2. 3

    manau kad dar ne. i nestumo pabaiga visada atsiranda ivairiu skausmeliu. galbut gimda jau leidziasi zemyn todel ir skauda tarpkoji, nes ten pradeda temptis raumenys. nugara gali skaudeti nuo pilvo sunkumo, juk jis jau nemazas ir visa nasta tenka nugarai. man kai prasidejo paruosemieji tai vis uzeidavo pilvo skausmas, tik dar nesmarkus, kas 20-30min. o po 2dienu ir pagimdziau.

    Anonimas

  3. 1

    Kuo toliau tuo daugiau viskas ruosiasi po maz gimdymui ir nugara ir gimda tempia zemyn,ir sunkiau darosi ir paskauda,bet tikrai dar negimdysi,buk stipri,sekmes nuteik save ir neisigazdink,kad jau gimdysi sulauksi termino galo,nes visoms taip pries gala buna.

    NORFA

  4. 1

    Tada buna ne skausmeliai,o skausmai,reguliarus,kas 3-5min.

    grirute

  5. 1

    man taip irgi buvo,as net pas gine begau tikrintis,bet aciu Dievui viskas buvo gerai.paaiskino,kad cia nuo didelio pilvo ir kad nera ko jaudintis

    ABMamyte

  6. 0

    Aciu,siek tiek ramiau,bet mano pilvukas nera toks didelis priaugau 8kg 400g,o vakar pasisveriau ziuriu kad vienas kilogramas nukrito tai girdejau,kad irgi taip buna pries gimdyma,visokie tie skausmeliai kelia nerima :)

    Digna