• 11ats.

    sveikutes noriu paklausti tu kurios kai gimde plysote.po kiek laiko jums jau nebeskaudejo tos vieteles?as pagimdziau nesenei truputi plysol man susiuvo tai dabar kai einu i toleta siusioti rekiu verkiu an kiek skauda grauzia....

    goduteeKiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    jai nera jokiu komplikaciju o šiaip tik graužia patariu isipilti šilto vandenuko i buteli, ir kai sisioji pilti kartu vandeni per ta vieta , ir neskaudes , man taip patare po gimdymo akušere , nes šlapimas yra surus ir žaizda erzina

    IlonaP

  2. 1

    Cia kiekvienai individuoliai vienoms greiciau sugyja kitoms ilgiau,priklausomai nuo higienos jei prisiziurima greiciau sugis,ir dar per gimdyma tai yra po gimdymo truputi pakomentuoja,kad suplysot,bet buna atveju kai ikerpa tai net nesako tada ilgiau galit gyt.

    NORFA

  3. 1

    Tiesa, aš kas vakarą pasidarydavau sekliame inde kalio permanganato vonelę. Ištirpindavau vieną ar kelis žirniukus mažame kiekyje vandens ir įpildavau į tą seklų indą su šiltu vandenuku. Labai gerai dezinfekavo ir skatino gyjimą.

    Ievu

  4. 1

    na as kai gimdziau mama kaip sake, kad nieks net nelauke kad plistu prakirpo ir viskas.. o skausmas taip pat buvo baisus, stovet ir tai sunku buvo is skausmo griudavau tiesiog i lova, kad nei sest nieko.. o praejo po 2-3svaiciu beje ligonineje dave decatylen atrodo zvakutes labai geros.. nebe taip jauti skausma.. net jai ir maitini gali jas naudoti, man gyditoja leido.. labai padeda, gryzusi namo nusipirkau dar

    vikuteniam

  5. 1

    Maudima jauciau dideli ir ilgai.O,kad griauztu,tai taip nebuvo.Stenkis dazniau nusipraust ir galima dezinfekuot.Yra toks purskalas odos ir gleiviniu dezinfekantas Octenisept.

    grirute

  6. 1

    Man irgi siuvo tai į tulika buvo kančia eit gal kokia savaitę omkiki mėn o gal ir daugiau atsisėsti ant uzpakaliko negalėjau taip maudė kaip sėdėjau

    krasotka69

  7. 1

    Man plyšo ir siuvo tai kai eidavau į tuoletą pirmus tris mėnesius tokį maudimą jutau ir lyg aptirpę ten viskas buvo bet tikrai nebuvo taip kad būčiau verkusi nors visi skirtingai reguojame į skausmą :)

    safyra

  8. 1

    Man kirpo. Ir jokių tokių pojučių niekada nejaučiau. Gal kažkas pas jus negerai, pasitikrinkite. O jautrumas išliko kokias 2 sav.

    Ievu

  9. 0

    oi buvau plisus,susiusvo tai gijau apie 3-4menesius i tulika buvo ejimas su skausmais apie menesi :( pus antro buvo labai sunku sedeti o paskui kai sugijau viskas ok :) sekmes:)

    Lafe

  10. 0

    Sorri už klaidas o kokį mėn ten turėjau omeni

    krasotka69