• 10ats.

    Po lytinio akto po varpos galvute atsirado nemaza vandeninga pusle.

    Laba diena, po lytinio akto po varpos galvute atsirado nemaza vandeninga pusle, ji nedideja taciau man ja skauda lieciant. Ko pasekoje as negaliu uzsmaukti odos ant varpos. Galvoju gal tai del trinties nes seksas buvo gan grubokas. Antra diena man ta pusle nemazeja taciau ir nedideja galvoju gal reiktu pradurti dezinfekuota adata, o gal ji pati truks ar tiesiog subliuks?

    Patarkit kaip elgtis kam jau taip yra buve. Aciu

    TomukazzzzVyro sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    jei ka ilgai nelauk ir kreipkis i gyd.

    Jurginele

  2. 1

    va, vadinasi susizeidei. Lauk kol sugis. Tik nieko nebadyk su adatom, bus tik blogiau.

    Jurginele

  3. 0

    @Tomukazzzz ar išsigydei, praėjo viskas gerai? Ar vis del to reikėjo medikų pagalbos?? Aš šiuo metu, tokioje pačioje situacijoje.. purškiu "duoseptic" vaistus. Anti bakterijas, gribelius ir t.t. ziuresiu ar mažės ar ne. Ir jei mažės , trūks pūslės, kuom geriausia valyti jas??

    edvinloko

  4. 0
  5. 0

    Būtinas apsilankymas pas gydytoją

    Anonimas

  6. 0

    Na turbut tik ramybes neduoda kiek ilgai tai truks ir ar ta vandeninga pusle pradings, kazkaip nelb norisi kreiptis i daktarus bet jeigu nepagis tai manau teks nes kiek skaiciau ta sena panasu straipsni tai vaikinukui tai truko savaite ir po to reikejo vistiek kreiptis i gydytojus, butu idomu sizinot kaip jam ten baigesi.

    Tomukazzzz

  7. 0

    Na mes buvome abu tikrai svarus,o del spuogiuka negaliu pasakyt, tiesiog susidariusi vandeninga pusle yra tikrai didoka panasiai kaip butu patempa ar sumusta nes ties varpos galvutes apacia yra kelios mazos pakraujave vietos lyg butu stipriai patempta ir itruke.

    Tomukazzzz

  8. 0

    tai gal del higienos stokos tada? Arba gal pries tai buvo koks nezymus spuogiukas ir po lytinio akto susidirgino...

    Jurginele

  9. 0

    As skaiciau apie lytiniu organu pusleline cia istikruju man nieko panasaus, jokiu panasiu pozymiu. Skaiciu as ta tema kuri jau buvo pries tai is manau jog man taspats tiesiog nzn ar tai praeis savaime ar reikia kreiptis i gydytojus nes tai atsirado iskart po lytinio akto.

    Tomukazzzz

  10. 0

    tikriausiai tai Lytinių organų pūslelinė.
    Beje, jau buvo panasus klausimas
    http://www.mamanija.lt/klausimai/54037/po-lytinio-akto-po-varpos-galvute-atsirado-nemaza-vandeninga-pusle-skausmas-kartais-uzeina-didziulis-gal-kam-teko-susidurt-su-panasia-problema

    Jurginele