• 12ats.

    kavos gerimas, maitinant krutimi

    Mamytes, ar jus leidote sau isgerti silpnos kavos puodeli per diena, kai maitinate/maitinote savo mazuosius? ar tai labai kenksminga?

    aj15AlergijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Negalima gerti kavos, maitinant MP.

    Yuki

  2. 2

    Gerdavau viena puodeli ryte.

    grirute

  3. 1

    Pirmus tris mėn. geriau atsisakyti kavos, nes kofeinas sunkiai pasišalina. Bet vėliau, kai mažiuko kepenys jau neblogai funkcionuoja, silpnos galima.

    marcipana

  4. 1

    iki dviejų mėnesių privengiau iš viso, nes vaikučiui pūsdavo pilvelį smarkiai ir nuo vieno silpnos kavos puodelio. Paskui pradėjau gerti rytą silpną su pienu. Kartą per dieną.

    lydekaite

  5. 1
  6. 1

    gerdavau silpną kavą vieną tik

    Anonimas

  7. 1

    as tai geriau, 2 kart per diena, bet po maitinimo, ir ne vakare, ryte, ir popiet, nes lb truko miego tai kava man padedavo, o ir daktare leido

    vabaliuke

  8. 0

    Siūlyčiau pasikaityti, nes čia yra žindančių motinų reikalavimai; mityba, higiena, vaistų vartojimas, rėžimas ir kt.
    http://m-d.lt/straipsniai/maitinimas-krutimi-reikalavimai/

    Gentalija

  9. 0

    kitos ir alkoholi geria ir ruko ir maitina....... o ka jau gal rukyti galima? yuki... tau taikomas sis klausimas, nes tu jau ale tipo tokia kategoriska, kad negalima. maitinimo metu taip iseina daug ko negalima, ir silkes, ir limonado ir pan..... o as manau, kad jai vaikui nieko nenutinka, pilviuko nepucia, naktim neverkia, nesiblasko, tai vadinasi viskas galima, net ir kava.

    tikmama

  10. 0

    As maitindama MP kavos negerdavau.Kava aktyvizuoja smegenis,taip pat ,,aktyvizuoja'' ir vaikeli.Pageres,,kavinio'' pieno buna neramus.Megau kava,taciau atsisakydavau jos,galvodama apie vaika.

    vilem