• 5ats.

    irzlumas. 3 men. sunelis atejus vakarui pasidaro labai irzlus, Ggal kokia krize mazyliams tokiu metu uzeina?

    Mano sunelis pastoviai atejus vakarui pasidaro labai irzlus, niekas neitinka, buna net kruties neima per nervus:( siuo metu 3 menesiai ir 2 dienos. Ko patartumete imtis tokiu atveju? Gal kokia krize mazyliams tokiu metu uzeina?

    aj15MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kokia dar krize tokiam vaikui :D pati per diena gal prisinervuoji po to maitini ir uzvalgidini ir darosi piktas, tokio vaiko emocijos priklauso nuo taves pacios ypac jei maitini vaika. o gal ka skauda, gal pilvuka pucia.

    Anonimas

  2. 1

    Iš tiesų, susikaupia dienos įspūdžiai. Šiek tiek padeda maudymas prieš miegą su kokiu melisų nuoviru, po to pamasažuoti su Weledos levandų aliejumi.

    marcipana

  3. 0

    istikro tai krize... gyvenimo suoliai kazkokie 3men 6men ir 1m. mano sunui 06-04 bus 4men tai mum ir pries 2sav taip buvo bet praejo. man ta vadinama krize truko 4dienas neime kruties pyko rietesi bado streika paskelbe... savaite pasikankinau ir ivedziau dienos rezima griezta: 6h pavalgom dar miega pats iki 9h tada vel pavalgo ir jau keliasi, einam praustis persirenkti pabendraujam taip ateina 10h tada jau mikdau pamiega 30-40min ir vel veikiam kanors 12h valgo 1h mikdau ir taip iki vakaro...ir va 21h jis man taip pat budavo labai piktas ir irzlus bet va po tokio rezimo vaikas ant vakaro dar daugiau atrodo kalba siunta nei kad diena:D aisku buvo sunku bet dabar kai jau iprato tai pats diena nueina pasnausti nebereikia supuoti:)

    keileba

  4. 0

    Mano mazyliui budavo tas pats, tai taip ir issiaiskinau kad vaikui susikaupia dienos ispudziai, kad ir miega diena bet vistiek pavargsta ir dar vienas daktaras lb gerai pasake kad vaikai nenori skirtis su tevais, tai yra jaucia kad jau eis miegoti ir pradeda kaprizitis ir vergti, tai as ir sita patarima priemiau, taigi nieko nelieka tik laukti kol isaugs:) maniskiui dabar 10menesiu ir jau ramiau bet jis man niekad nebuvo is ramiuju tai ir dabar turiu ka veikt tik tiek kad dabar vakare roplioja zirzdamas ir jau kai labai miego nori atropoja pas mane kad uzmigdyciau

    erjuocke

  5. 0

    atrodo stengiuosi ir nesinervuoti, daznai myluojames, pati maitinu krutimi. Su daktare konsultavausi minejo taip pat kad gali buti, bet nematau kad riestu kojytes, visada paimtas ant ranku ir priglaustas nusiramina, padedu i lovyte ir vel is naujo:( gal tiesiog per diena nuvargsta:(

    aj15