• 12ats.

    Segtukai vaiko anklodei prisegti.Atsiliepimai?

    Turim tokias problema, nakti ir netik miegodamas vaikas kai sukasi ant kito sono nuspiria anklode,ji palieka po vaiku,girdejau ,kad yra toks dalykais kaip segtukai,dirzai kazkokie kuriu pagalba prisegi anklode ar tai prie lovytes pagaliuku tu,ar uz ciuzinio kazkaip.Gal kas naudojat tokius?kaip jie atrodo,gal nuoroda galetumet idet, papasakot kur galima ju isigyti...

    Milana69Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 2

    Oi manoji kaip supyktu jai negaletu nusikloti tad nesegu jai antklodeles.

    mamyciuke

  3. 2

    Kažkada anksčiau, kai nebuvo jokių segtukų ar vokelių, savo vaikučiams tiesiog pririšdavau kaldrytės kampus prie lovytės pagaliukų - ant už valkaliuko galų pririšdavau raištelius ir jais pririšdavau prie lovytės. Bet nelabai būdavo mažiukams patogu, nes jeigu iš tikrųjų būdavo karšta, tai negalėdavo išlysti ar labiau pasisukti.

    elegancija

  4. 2

    as i miegmaisiukus kisdavau nakciai tada kazkaip nepavyksta jiems nuspirti anklodes

    gertruda

  5. 1

    Manau geriau miegmaisiukas,nei segtukai.

    grirute

  6. 1

    issiverciu be segtuku,nakciai nepaguldau plikom kojytem

    ruta26

  7. 1

    neteko apie tokius girdeti:((( vokelis geras dalykas, bet maniskiams nepatiktu, nes ir taip jis ranku uzkloti neleidzia.

    mysteryy

  8. 1

    As irgi bijojai ir rizti, ir segti. Tai tik silciau aprengdavau, jei nusispardytu, kad nesusaltu. Ir gerai viskas budavo.

    jurc

  9. 1

    Aisku, tie vokeliai- miegmaisiai yra geras dalykas, bet nelabai tinka vyresniems nei metuku vaikams. Maniskis megejas nakti atkeliauti pas mus, tai su tokiu miegmaisiu jis 10 kartu spranda nusisuktu, kol pas mus atsliauztu.

    Agne

  10. 1

    as raistelius pritvirtinau prie paklodytes ir prie anklodeles ir segtuku nenaudoju.gal jie ir patogiau,bet mane tenkina tie raisteliai.o vaikiukui esu nusimezgusi liemenyte-vokeli,na tokia suknyte,kurios apacia uzsiuta,tai mums nenusipardo ir nesusala.o kojinytes kaip betvirtinciau,nusiima.

    gintarep