• 4ats.

    Sveikos, su draugu norime susirasyti ir tapti šeima. Ir man idomu kaip jus šventėte šia diena? Ne mąstome švęsti nes esu nėščia tai tas oficialias vestuves darysime kartu su vaikučio kryktinomis. Gal yra moterų kurios irgi tokiom sąlygom susituokė? Kaip rengėtes ta diena? Ačiū bus idomu pasiskaityti.

    TeveliaiVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Asmeniskai as tuokiausi kai dar nebuvau nescia. Bet mano drauge tuokiesi 7 nestumo menesyje - buvau liudytoja, viskas vyko taip - nuvaziavo i metrikacijos skyriu, susirase.. Tada nuvykome i belmonta , pasifotografuoti, isvaziave is ten, vaziavome i ju namus, ten sutiko mamos, buvo gardziai atrodantys stalas, visi susedo. Sveciai- liudytojai (t.y as ir mano vyras) , ir vienu ir kitu tevai. Dar viena drauge su vyru.

    liuli_liuli

  2. 2

    as tekejau kai man buvo 5 menuo susirasem ramiai atsentem tik su artimaisiais buvau su kostiumeliu sviesiai ruzavu

    jolakaciene

  3. 1

    mano dvi drauges tokiu budu tuokesi - viena dare sventine vakariene su artimaisiais, o kita su vyru vaziavo i druskininkus dviese pabut. jei klausiate apie rengimasi (apranga), tai viena pirko balta trumpa suknute, o kita rengesi melyna nerta suknele. jei rengimasis (organizavimas tos dienos), tai placiau nieko nezinau. na fotografa viena samde, pasidare fotosesija, pavazinejo po grazias apylinkes

    busimamama2

  4. 0

    na mes taip dareme :) suknute buvo melyna, visa svente labai paprasta, seimos nariai ir pora artimu draugu :) nenuomavome nei sales (namie stala suruosem), nei fotografu samdem (savi prifotkino)... kadangi zadate svente kelti veliau, tai dabar nedarykite sau perdaug islaidu :)

    grazimama