• 17ats.

    Gimdykloje apranga

    Sveikos damos!Mane domina toks klausimelis keistas :) kai nuvyksti jau i gimdykla,tai duoda ten chalata kaip suprantu,bet kaip ten su apatiniais, ar reikia tureti koki ikloteli dar,suprantu kurios ten iskarto pagimdo,ar guli lovoje tai buna jau be apatiniu,bet va toms kurioms saremiai uzsitesia po 10valandu,tai negi jos buna visada plika ruryte,tai vistiek ne visom iskarta visi vandenys nubega ir isskyru buna,tai kitos vaiksta per saremius,tai galvoju tuo metu naudojat iklotus ar nieko :) Zinoma man pirmas nestumas,uz savaites turiu gimdyti,aciu uz atsakymus :)

    DignaGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    niekas tau neleis vilktis vyro maikes :) nes tau duos chalata jis bus ilgas ir sterilus kad neuzsinestum kokios bakterijos. ten kaip ilgiu n aktiniai iki keliu jie.

    Anonimas

  2. 2

    jokiu apatiniu tau ten tikrai neprireiks :) as pamenu kai liepe man visai nusirengti ir dave chalata :D as sakau o tai apatiniu nereikia o ta sesele sako juk cia gimdykla :D tai va nereikia ten nieko nes pastoviai gyd vaiksios ziures gimdos kaklelis kiek atsiveres.

    Anonimas

  3. 2

    kaip uzeis tikri saremiai , skausmai tai tikrai negalvosit apie drovuma , tik melsites kad viskas greiciau baigtusi ,sekmes jums ir nebijokit viskas bus ok :)

    nežiniukė

  4. 2

    oi prajuokino :))) gimdykloj su apatinais :))) kaip isves jus i gimdykla tai lieps nusiauti visus apatinius rubus ,tai yra vaziuosit gimdyt i gimdykla be liemeneles ,be triusikeliu ,busit nuogut nuogutele :) ,zinoma jums duos uzsideti gimdyklos naktinius ir turesit su jais but .o kaip pagimdysit jums i tarpkojiu bus idedamas palos ,kaip jos susikruvins arba kitaip issiteps ,lieps kita pala pasikeisti ,o gryzus i palata zinoma galesit jau deveti savo apatines kelnaites ir ten isidesit iklotus ,jei gausiai kraujuosit po gimdymo , bukit su palom nes iklotu nespesit keistis .p.s. tik nesidrovekit ,kad esat gimdykloj apnuoginta ,nes daktarams jusu ''' vieteles'' tikrai neidomios :)))

    nežiniukė

  5. 1

    Man nedave jokio chalato,ar naktiniu,liepe savais rengtis.

    grirute

  6. 1

    bus galima buti tik su naktiniais, kuriais butu galima patogiai vaikiuka maitinti. turekite savo arba ligonine tokius sexi duos :DD o apatiniu nereikia, kai pagimdysite duos palute su ja iki palatos nueisite, o tada galesite eiti praustis, ir uzsideti savo apatinius ir patogius rubus.

    tikmama

  7. 1

    pacioje gimdykloje duoda spec. isdezenfekuotus drabuziukus. Juk gimdysite be kelnaiciu, o ne per triusikelius :). tai ten tokie drabuzeliai ir nereikalingi. Kadangi,iskart po gimdymo niekur ir begte nebegsite,nes dar kuri laika kraujuosite,tai nera patogesnio dalyko,kaip ten vietoje duodamos,ir keiciamos palos...
    O kai jau grazins jus i palata,su patikrinat jusu ir vaikelio sveikata, tada jau ten renkites,ir naudokite higienos priemones tokias,kokiu pati pageidaujate.
    O nieko neturincioms,ir palatoje duos tas palas.

    Anonimas

  8. 1

    Na taip kas jau gimde tam juokingi klausimai dar negimdziusiu,kai gimdysiu tikriausiai gal ir neberupes ar nuoga ar ne,bet dabar rupi visos smulkmenos kas ir kaip :) ir daktarai ar ne daktarai vistiek drovu buti nuogai salia kitu :)

    Anonimas

  9. 1

    gimdyklose būna tokios kėdutės iš šonų turėkliukai tokie o kur sėsti - tai sėdies ant skylės ir ten laša tas vandenukas. Visada be apatinių, nes pvz kai prakirpo vandenis tai bėgo ir bėgo ir bėgo, nespėčiau apatinių keist :)) vaikutis suspurdėdavo ar man susitraukdavo gimda ir žiūrėk vėl čiurklės eina to vandens... akušerė valė ir valė grindis :)) o šiaip kad labai jau ten netekėtų per kojas irgi tarp kojų palutę įsidėt galimą, ant toks kėdutės apsėdės jei "vandenų bumas atėjęs".. man ir naktinius keitė du sykius, nes susišlapino, o dar daug reikėjo laukt ;))

    lydekaite

  10. 1

    O tai jei buni be apatiniu kaip tos palutes laikosi tarp koju :O per saremius jei viskas gerai noresis vaikscioti,nes girdejau taip mazina skausmus,bet nesinori kad ant koju ten varvetu ar lasetu :/

    Digna