Atsakymai

  1. 5

    na labai noreciau storo,silto,balto saliko :D O ar gausiu nezinau :))

    sandija1

  2. 3

    man siais metais dovana bus vaikelis :) tureciau kita savaite gimdyti :) nebent vyras dar kazka padovanos :D

    busimamama2

  3. 3

    nieko nes mes neperkam dovanu nes pasidarom seimos kelione...be to kelioneje dovanos labia nepraktiska net jeigu pirksi isvykoje vistiek paskui temt, o kadangi vos viena lagamina tegalima vesti tad neverta vargt..

    vejune

  4. 2

    Pabuvom su vyru labai netradiciski simet... :)ir vienas kitam jau dovanas pasidovanojom,tad po eglute jau laukia dovanu tik sunus :).Beje,labai nesutinku,kad,jei moteris nori dovanu lygintuvo,vadinasi yra lyginama su namu seimininke...Nesamone kazkokia...
    Gavau auksine grandinele su kryziuku,ziemine striuke,S.DALI knyga..,vyras zino,kad tai mano megstamiausias dailininkas.Knyga tokia didele,kad galiu paveikslus ir isireminti,jei noresiu...Kvepalu buteliuka...Nauja audio centra,sulciaspaude,elektrini dantu sepetuka...Kokios beatrodytu kai kurios buitines dovanos,bet man jos svarbios ir labai norimos.

    geguziukas

  5. 2

    niekaip nesuprantu kaip moterys nori tokiu dovanu kaip lygintuvas :d uzmusciau savo brangiausia uz tokai dovana... man tokios dovanos parodytu kad esi tik namu seimininke... buitiniai dalykai perkami ne tokiomis progomis... nacia mano nuomone...

    Anonimas

  6. 2

    kadangi šiemet aplinkiniai mus su vyru pamiršo, o dovanas neša tik dukrytei, tai nežinau ar ką gausiu, bet labai noriu savo išsvajoto lygintuvo, kuriam pati pinigų gailiu,o vyras apie jį žino :)

    Mistikute

  7. 2
  8. 2

    Nieko,nes prašiau taupumo sumetimais nieko nedovanoti :-)

    Anonimas

  9. 1

    pasidovanojom sau televizoriu gera, sake dar nupirks ko labai norejau, tik pati nezinaukas tai bus :)

    Egle18

  10. 1

    nieko, mes su vyru nekiriame pinigu kaledu dovanom veinas kitam. Siemet gaus tik vaikai, nors pati priksiu abieju tevams.

    Beja, as ir neapsidziaugciau gavusi lyginuvus ar kokius kombainus, man kaledines dovanos turi simbolizuotis su jaukumu, grazumu, o ne su darbu :) Bet beabejo, kiekvienas zmogus nori gaut tai aks jam patinka :)

    Adri