Bulviu plokstainis.
Mamytes, kaip kepate bulviu plokstaini (kugeli)? Gal turit kokiu ypatinu paslapciu? :)
Mamytes, kaip kepate bulviu plokstaini (kugeli)? Gal turit kokiu ypatinu paslapciu? :)
As kepu su farsu arba su zalia paukstiena. Sutarkuoju bulves ir dideli svoguna, siek tiek apsunkiu (ypac sviezias bulves - jos vandeningos buna paprastai), idedu maza indeli grietines (man skaniau nei su pienu uzplikyti), druskytes imaisau. Paukstiena "pasmozinu", dedu bulves/ paukstiena/ bulves. Jei kepu su blauzdelemis, tai net odele nulupu - kazkaip nebevalgom mes nei odeliu (kad ir apskrudusiu), nei kremzliu jokiu. Skanu tikrai.
as tesla plikau verdanciu pienu ir dedu keptu svogunu su spirguciais :)
į plokštainį dedu pakepintus vištos sparnelius, blauzdeles ir patį kugelį užplikau pienu, labai skanu, niammmmmm:)))))))))))
Mes i plokstaini visada dedam parukytos vistienos gabaliuku, o tarkius uzplikom puse stiklines virinto karsto pieno. O padaziuka gaminam is zalios sonines, svogunu, grybuku, grietines :))
Mano seimoje tokio dalyko nevalgeme jau labai seniai,labai nemegstu kugelio:)jeigu vyras isinori tai pas anyta uzsipraso ir nuvaziuojam kad tokio dalyko pavalgytu:)
As dar y kugely dedu vistienos blauzdeles arba sparniukus, labai skanu.