• 19ats.

    Pirmas kartas ir galimas pastojimas

    Sveikos, pasistengsiu kuo aiškiau išdėstyti tai ką noriu sužinoti. Esmė ta, kad turėjau pirmąjį kartą su vaikinu prieš 2 savaites. Jis baigė man ant pilvo, tačiau sakė, kad esant manyje pora kartų sulaikė ejakuliaciją, nes stengėsi, kad ir man būtų gera, mylėjomės be apsaugų. Ar taip vistiek negalėjo išbėgti dalelė spermos? Esu šiek tiek pasimetusi, nes mėnesinės vėluoja jau 4 diena, o krūtinę maudžia jau irgi pora dienų tuo pačiu paskaudena pilvą bei dešinį šoną, nežinau ar čia prie to pačio, bet vis dažniau pasireiškia rėmuo, bt būna ~37.2, o daugiau požymių dėl galimo nėštumo kaip ir nėra. Nėštumo testo šiuo metu negaliu nusipirkti, nes gyvenu užmiestyje.

    AiraaNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tikimybe tikrai yra.. as pati koki men nezinojau, kad laukiuosi, nes pozymiu nebuvo.. o kad menesiniu nebuvo maniau nuo pasikeitusio gyvenimo ritmo sutriko. tik testas parodys kaip is tiesu yra

    samsung1992

  2. 3
  3. 3

    oi blemba..atsiprasau tikrai ne taip perskaiciau :D na tada blogai,o tikimybe kad pastojai tikrai yra..o ar nestumas labai nelaukiamas?

    sandija1

  4. 3

    tai juk uzsienyje irgi gali nusipirkti nestumo testa

    sandija1

  5. 2

    testas arba ginekologe atsakytu i visus Jusu klausimus.

    Laimute86

  6. 1

    esant ovuliacijai ir tikrai norint isvengt nestumo reikia vengti bet kokios tiesiogines sueities tik tada turesi 100% apsauga. o kadangi pries dvi savaites tad labia galima tavo ciklo ovuliacijos diena tad galejai pastot. Nestumo testai parduodami visose salyse, (na gal ten arabu salyse ne, neiznau)jie tad tikrai nusipirk testa ir tiksliai zinosi

    vejune

  7. 1

    Kad pastojai, tai 50/50 :) Lauk, laikas parodys. Mano manymu didesne ne nestumo tikimybe, o streso, jaudulio, nerimo padarinys, del nestumo tos dingusios menesines.
    Nepergyvenk, nesuk galvos ir menesines ateis. Jei toliau nerimausi, tai ir menesines uzsitesti gali.

    Imbiere

  8. 1

    Greiciausiai, kad laukies. Netikek tokiom pasakom,kaip kad sulaike jis, tas vadinamas laselis,kurio gali ir uztekti galejo ir isteketi is jo ..

    SantaSantute

  9. 0

    Jau esu visiškai tikra, kad nesilaukiu, kadangi nt neigiamas, o ir mėnesinių sulaukiau gana gausių tai manau tai tik patvirtina. :)

    Airaa

  10. 0

    as kai pirma karta pasimylejau , PMS velavo taipogi,net keliom savaitemis,nors mylejos su apsaugomis.
    O dabar PVZ. bent jau as, suzinojau,jog esu nescia 7 savaite,pirmas savaites ne neitariau,jog galeciau lauktis,jokiu pozymiu nebuvo. Na tik eiti greitai negaledavau-padusdavau.

    Dainoryte