• 5ats.

    Koju sanariu problemos po nestumo

    Labai prasyciau patarti tu mamyciu, kurios turejo problemu su keliu sanariais po gimdymo. Maniskiai is pradziu "traskejo", veliau pradejo ir skaudeti... Gal kuri susiduret su sia problemele? Ka darete? kaip gydetes?

    irmantaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    bandyk glucosamino papildu pagerti, jie nera pigus, bet kiek zinau daugelis tikrai jaucia pagerejima, jie isskiriami is vynuogiu taip neturalus nepakenks..

    gertruda

  2. 2

    Na, as irgi abejoju, kad sanariai butent del nestumo pradejo streikuoti. man jie traskedavo jau nuo vaikystes ir dabar traska, kai atsitupiu. Gal reiktu pasitarti su gydytoju, gal pasiulys kalcio arba tu visokiu sanariams skirtu vaistu.

    Agne

  3. 1

    Man irgi kelio sanarys pradejo skaudeti, bet su nestumu kazkaip sito fakto nesusiejau. Man angina atsinaujino (vaikystej neisoperavo, paskui "isaugau", o siemet ir vel "islindo"), o dar ir svorio priaugau... Dar skaiciau, kad maitinanciom krutimi gali osteporoze pradeti vystytis, bet nebeprisimenu, ka patare. Jei dar rasiu ta straipsni, butinai parasysiu.

    linelis

  4. 1

    Man irgi pradejo skaideti keliu sanariai, nes priaugau daug svorio, bet kol kas dar nieko nedariau. Tikiuosi numesti svori susitvarkyti

    Indruke

  5. 1

    Kazin ar cia turejo tiesiogini rysi su nestumu. Gal but nestumo metu reikia daugiau mineralu ir kalcio, taciau nestumas nera priezastis pvz. osteoporozei vystytis. Stebekite svori, jei labai daug priaugote. Gal susitvarkys, kai sugrys normalus svoris.

    Linute39