• 8ats.

    Ar kaledu senelis patenkino jusu vaikuciu lukescius?

    Jei ne tai kodel? Ar manote, kad vaikas turi suvokt jog dovanot geriau negu gaut? ar tiesiog jo/jos norai buvo per dideli/ ar vaikas kazkuo nusikalto ir jis/ji turejo suvokt to elgesio pasekmes?

    vejunešv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mazoji gavo virtuvini komplektuka - keptuve, puodai, saukciukai, indeliai ir t.t. tai labai patenkinta - vis verda, kepa. manau kad liko patenkinta dovanele :)

    arcita

  2. 2

    Dovanot ar gaut geriau vaikas suvoks kai bus didesnis. Manau Kaledos toks metas kada vaikui nereikia aiskint jog tu buvai blogas uztat nieko negausi. Geriau koki menesi pries Kaledas vaika "pagasdinti" sakant kad buk geras nes stebi Kaledu senelis... Norai vaiku visada nera mazi tevų kisenei :) bet kazkaip del vaiko negaila.

    Jurginele

  3. 2

    Sūnenui padovanojome dovana is 3 dalių :) labiausiai dziaugėsi masynyte, kuri "uzsiveda" rakteliu :) megstukas irgi patiko, uztat nepatiko sokoladiniai irankiai (pjuklas, atsuktuvas reples...) nes pagaminti is kokybisko "Rutos" sokolado, jis jam nesaldus :D

    Jurginele

  4. 1

    As dar pries sventes pradejau pirkti dukrai zaislus, negaliu atsilaikyti vis nepalepinusi kazkuo, nors suvokiu, kad tai nera visai gerai, per sventes dar gimines pridovanojo visko, gavom du indu komlektus vaikiskus, kruva leliu, drabuziu,knyguciu. Visko net per daug, kaip mano anyta sako, kuo daugiau turi tuo labiau nevertina.

    Anonimas

  5. 1

    nepratinu vaiko buti ''paprasaika'' ir nesiruosiu pildyti jo noru, kuriuos diktuoja TV reklama ir draugai(daznai tai buna beverciai niekuciai), gauna tai, ka sugalvoja senelis, juk dovana idomi tada, kada nezinai ka gausi, man visada patikdavo siurprizai, o ne uzgaidu pildymas

    vinipukas

  6. 1
  7. 1

    nuo musu po simboline dovanele, nuo vyro tevu, maziukas gavo su gimtadieniu ir su sventem tuo paciu lovyte su ciuzinuku, o didysis dideli kamuoli su ausytem, tai vaje, koks patenkintas, ir saldainiu daug. nuo vyro tetos maziukas gavo meskiuka, o didysis, saldainiu rinkini, su delione. nuo mano mamos, po toki sviecianti zaisliuka, dar liko kriksto mama didziojo, sake atnes zurnaliuku, flamasteriu, kas skirta mokslams, nes zaislu nebereikia. mazius dar nelabai ka supranta, o didysis kuriam 3 su puse tai patenkintas dovanomis, jos kuklios bet vaikas laimingas, tik nepatenkintas, kad visus saldumynus paslepiau, palikau tik sokoladini kaledu seneli :)

    tikmama

  8. 1

    Manau,taip...Sunus jau nuo lapkricio men.zinojo,ko nori is kaledu senelio :).Kiek primindavau,niekada nepamirsdavo :).Gal tik juokingiausia,jog antra Kaledu ryta girdejau,jog "del visa ko",nubego ankstu ryta dar karta prie eglutes paziureti,"o kas,jei kaledu senelis atejo dar karta" :))) ir kazka padejo...Sunui 4metukai,bet man apie "pakartotina" patikrinima nesipasakojo :)))

    geguziukas