• 10ats.

    Uosviene

    Sveikos. Nutariau paklausti, gal patarimu kokiu duosit.Turiu uosviene, labai smalsia, megsta viska zinoti, pagal save viska styguoti savo sunums.Pradzioje nekreipiau demesio, bet kuo toliau, tuo tai pasidare keisciau. Nutariau kazkiek atsiriboti nuo jos, tai pora men tik kelios zinutes bendravimo su ja tebuvo, maniau, kad tai bus i gera. Vyras buvo uzsieni tada isvykes, o dabar parvaziavo, tai spekit kokiu tik zinuciu jis ten budamas ir dabar nesulaukia... Kad jis su manim jau greitai pavargs, as laukine, kad atsiribojau ir pan. Kaip man tai sau paaiskinti? Ar ji cia skiria mane su vyru, ar nuteikineja ji pries mane? Niekada jai nesu nieko blogo pasakiusi ar padariusi, viska savyje nulaikydavau ir tiek, o dabar net nezinau kaip reaguoti...

    VakarėčiaSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kol nepasikalbesit su ja tol nebus nieko gero.o kad ir ka su vyru apie kalbesit,nespreskit pati viena sios problemos.viskas turi buti sprendziama bent jau jusu ir uosvienes akistatoje.pasakykit,kad ji per daug kisasi i jusu gyvenima ir pan.stenkites graziai tai pasakyti.Jei ji supratinga,tuomet supras ir nesupyks..Mano uosviene irgi megsta buti "galva" :D megina mus pakontroliuot,bet as nenusileidziu.zinoma jei matau kad ji teisi ir pan,tada sutinku su jos nuomone,o jei jos nuomone ar kisimasis man priestaringas,nepatinka tuomet pasakau kazka svelniai,kad neisizeistu.Siaip ji vyra mano daugiau megina kontroliuot,bet mano uosvis superinis zmogus,tai labai greit jai uzkerta kelia jos kisimuisi i musu gyvenima:)

    mylime

  2. 1

    as stenkciausi kuo maziau bendrauti ir siaip tai vyro problema, jis turetu viska issiaiskinti, o ne jus

    gintarep

  3. 0

    Mano anyta irgi be galo smalsi. Viska nori zinoti. Kadangi ji ne mano, o vyro mama, tai pakalbejau su vyru apie tai, iki kokio laipsnio mes jai leisim list ir reguliuot mums gyvenima. Taip buvo nubreztos ribos, kuriu grieztai laikomasi - vyras zino, ka ir kiek reikia mamai savo pasakot. O del nuteikinejimu, tai protingas vyras neklausys jokiu nuteikinejimu be irodymu. Pirmiausiai viska issiaiskinkite su vyru, o tada palikite vyrui tvarkytis su savo mama, kuriai jis turetu paaiskinti, kad nepriklausomai nuo to, ar jai patinka ar ne, jis gyvena su jumis ir jam su jumis yra gerai, o jei jam gerai, vadinasi ir jai turi buti gerai. Vienu zodziu, pats vyras turetu korektiskai isaiskinti savo mamai, kur ji gali susikisti savo nuomone apie jus :)

    Isnykstanti

  4. 0

    Beje,mano vyras labai nekonfliktiskas, jis geriau nutyles, nei ka jai pasakys. Jis nenori su ja bartis, o tai jai leidzia dar labiau isijausti. Zodziu,nezinau kaip reaguoti.

    Vakarėčia

  5. 0

    Siaip saves neginu, esu tikrai ne is tyliuju, bet siuo atzvilgiu savo kaltes visai neizvelgiu. Jei tai butu ne anyta, tikrai jau buciau apsisvaidzius zodziais, bet dabar tenka tik tyleti, nes visgi vyro mama. Vyras jai pasako, kad nekalbetu, ko nera, bet uz poros dienu ji dar baisiau ji nuteikineja. Man jis siulo nekreipt i ja demesio,bet kaip nekreipti? Jis nori,kad pas ja lankyciausi, o po siandienos nebeketinu ten eiti. Eiti ir ziureti kaip skersuoja i mane, kad as bloga, nes nenoriu pyktis? Visi jai blogi, nuejus tik visus apkalba ir juokiasi, as nemanau, kad taip elgiasi solidaus amziaus moteris, issilavinusi.

    Vakarėčia

  6. 0

    O beto anyta yra nuteikusi visa vyro gimine pries mane, tai buvo jau seniai, todel dabar jau viskas pasimirse visiems, vyras del manes buvo trenkes durimis tevu namus ir metus su jais nebendravo, ne todel kad as buciau prasiusi ar dejavusi, todel, kad paciam atsibodo, kai nuvaziavom po metu anyta buvo nusileidus ant zemes...As manau, kad visgi nuo vyro daugiau priklausys kaip sutarsit, nes Jus atrodo esat visai nekonfliktiska.

    Anonimas

  7. 0

    Bjauri anyta ir tiek, nepasiseke tau, uzjauciu. Maniske jau isaukleta, gal is pradziu ir norejo daugiau bendrauti, bet laikiausi nuo jos atokiau, nes zinau, kad is tu biciuliavimosi nieko nebus didelio, mes labai oficialiai bendraujam, is dalies pati kalta, nes irgi is pradziu visokiu nesamoniu yra prisnekejusi, kol mano vyras jos nenutilde.Daugiau priklausys ka tavo vyras sakys kiekvienai, verstis rinkti ji tarp taves ir mamos tikrai nepatariu.

    Anonimas

  8. 0

    Galiu pasakyt jei tarp divejų žmonių atsiranda trečias asmuo, tai bus nieko gero. Nesvarbu ar tai meilužė, draugas, draugė, uošvienė, uošvis, brolienė, darbdavys ... patarčiau pirmiausia pakalbėti su vyru ką jis mano, ką mato, kaip vertina tokius savo mamos poelgius. Pasitrarkit ką daryti ir kaip reaguoti ir jos tokius ir panašius veiksmus. Vienai geriau nedaryt nieko. Tu gyveni su vyru ir vyras gyvena su tavimi, o ne su mama, tad pirmiau apsitarkite tarpusavyje, vertinkit situaciją.. Tai liečia ne tik tave, bet ir tavo vyrą, jūsų bendrą gyvenimą. Įdomu ką vyras mąsto ir kokiu kampu į visa tai žvelgia. Ir tiesa, kito žmogaus nepakeisi. Jeigu jau tas žmogus yra iš tų kur skundžiasi, ir dedasi visose situacijose auka tai ji ir bus tokia. Jūs tegalite su vyru kažkiek apsiriboti ar nuspręsti kaip elgtis, kaip priimti mamos elgesį. Jokiu būdu neminėkite apie vyro mamą bloguoju, vis dėl to kad ir kokia ji bebūtų - ji yra mama. Atminkit, ne jums su mama gyventi.. tu gyveni su savo vyru. Geriau, kad nesikištu trečias į santykius, tikrai dėl to gali kilti kivirčių ir nesutarimų. Žinau draugus, kurie išsiskyrė tik dėl to, jog žmona palaikė labai artimus ryšius su savo mama. TIk kas ir skambindavo, ta mama vis taikydavo vyrą su žmona, vis aiškindavo kaip gyventi, mokydavo visur... na tikrai kišdavosi ir štai išsiskyrė.. nors nepiktybiškai ta mama kišdavosi, norėjo abiems gero, bet privedė iki skyrybų. Trečiam poros santykiuose nėra vietos :)

    lydekaite

  9. 0

    Su ja nebus imanoma pasikalbeti, nes ji i akis nieko nesako, tik meiliai sypsosi..O man isejus,ar sutikusi vyra viena, tik tada ji prikalba tokiu dalyku.Nesuprantu jos... Tarkim, pakviecia ant pietu, mes su vyru kurnors su reikalais, tai atsisakius ji pradeda jam gailesti kelti, tu manes nemyli, negerbi mamos, tau mama nereikalinga. Gal jai klimaksas? Jos vyras net nebesusikalba su ja, nes ji tik pastoviai guodziasi ir vaidina auka. Vyrui irgi sunku, nesutaria dvi mylimos moterys.Bet ji jau lenkia ji i savo puse, as matau, kokia itaka daro, nors tikrai nesu jai nieko blogo padariusi. Uztenka tik atsisakyti kazko, ko ji nori ir prasideda pasaka is naujo. O svarbiausia, kad ir aplinkinius nuteikineja pries mane, nemalonu net sutikti kazka is jos aplinkiniu, nes ju akyse as bloga marti, ignoruojanti anyta, o as noriu tik save apsaugoti, kad nebutu konfliktu...

    Vakarėčia

  10. 0

    taip pasikalbėti su anyta reiktų,bet tik kartą,bent išklausyti. O toliau vėlbūk tokia kokia jautiesi geriausiai. Tam reikia laiko,ir ji pripras prie tavo tokio elgesio. O gryžus vyrui ,džiaukis jam gryžus,negadink savai šeimai dėl kažkokios anytos.

    Anonimas