• 23ats.

    Kokiomis spalvomis dažniausiai jūs rudieni puošiatės?

    Aš seniau rudens laikotarpiu rengdavausi tamsesnėmis spalvomis, pvz. prie juodo rankinuko-juodi bateliai, juoda-balta kompozicija, niekad neišeina iš mados. Dabar norisi dar ir ryškesnių spalvų vis dar dasidėti. Koks jūsų rudens stilius?

    DeimaxGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    o siaip su mazais vaikais einat i miesta ar kur kitur gerai vilket kazka ryskaus, kad vaikas jaustusi saugus nes lengva mama is minios isskirti

    gertruda

  2. 5

    man spali lapkriti patinka rudens spalvos, t.y. oranzine, raudona... siaip tai turiu ryskiai geltona ir raudona striuke.. aisku jeigu eiciau i darba tada tektu kazkokias tradicines, neutralias spalvas nesiot..

    gertruda

  3. 4

    pas mane yra ruzava, ruda, raudona, pilka, juoda, balta;))) labai megsu melina spalva, bet siuo meut nieko neturiu melino:((( bet pastebejau, kad kai atsikraciau daug kg, pradejau regtis sviesiasniom, ryskiasnom spalvom, neskaitant koks metu laikas:)))))

    ievutek

  4. 4

    As kazkaip rudeni pajauciu didele depresija tai ir matosi ant mano apsirengimo nes dazniausei rengiuosi tamsei nes ruduo mane slege nemegstu salciop gaila krintanciu lapu vystanciu geliu gal tai juokingai skamba bet man tai kelia depresija

    Estėja

  5. 3

    as visad rankine derinu su batais ir salikeliu, o siaip neisskiriu ar ruduo ar ziena mano garderobe dominuojanti spalva yra juoda.

    Milana69

  6. 3

    Nelabai skirstau spalvų pagal metų laiką, tik dažniausiai LT labai sunku nusipirkti gražių ir patogių šiltesnių drabužių, kurie būtų tiek pat ryškūs, spalvingi, kaip ir vasarai. Kai esu su maža dukryte, tai stengiuosi labiau rinktis patogius, netepius drabužius, nes su jos rankytėmis ir balta striuke nežinau kiek toli nuo namo galima nueiti neišsipurvinus. Šiaip turiu dvi striukes, ir abi raudonas (kaip tik naują ryškią pirkau). Aišku lauke pagrindas - džinsai, bet jie tradicinių spalvų - mėlyni, juodi. Ateis žiema, teks užsivilkti storus paltus, kailinius, tai nebus jau taip svarbu, kas po jais, nes eisi į lauką žaisti su vaiku, o ne į svečius:) O kai būna reikalas pasipuošti, tai būtinai renkuosi kokį nors ryškesnį, šviesesnį akcentą.

    elegancija

  7. 3

    Man po gimdymo visi metu laikai vienodi :).Pamegau gal ryskesnes spalvas :),bet siaip niekada nesirengdavau pagal metu laikus,nes kuo noriu pasipuosti labiau visada priklause nuo nuotaikos.

    geguziukas

  8. 3

    Labai mamytės dėkoju už gražius atsakymus.
    Tik Estėjai norėčiau patarti,kad rengtųsi truputį spalvingiau,kad depresijai padaryti galą.:)))

    Deimax

  9. 3

    Kaip tik praeita savaite nusipirkau alyvines spalvos megstuka.
    Dabar kai po nestumo grizta buves svoris,nebesislepiu po juoda spalva.Norisi kazko linksmesnio,sviesesnio,spalvingesnio...:)

    rimrem

  10. 3

    rudeni pavasari vasara ziema dieviu drabuzius kurios man labiausei patinka ir drabuziu spalvu neskirstau pagal metu laikus o man poatinka zydra gelsva chaki spalva raudona ir kartais siek tiek ruzava.o manau patogiausei uzsideti sviesesnius drabuzius nes kaip viena mamyte rase vaikucui paprasciau atpazinti mama.

    LINOS