• 8ats.

    Kada ir koki skanesta galima duoti leliukui i rankyte, kad pats galetu ragauti ir ''pasikasyti'' dantenas? Pvz dziuveselis, obuolys ir pan... Ka jus pirmiausia davet ir kada?

    RubiPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    As duodavau su maitintuvu obuoli,banana,dziuveseli.Kai po truputi valge kieta maista.Kazkur 7-8men.O taip daviau duoniukus,veliau trapucius.

    grirute

  2. 1

    kada pradejo dygti dantukai 10men buvo, tai daviau duoniukus, juos labai mego, nurimdavo, zaislu nemedo grauzti, tai tie duoniukai kaip tik jam buvo, nes patogus laikyti, sveikai pagaminti, o kitus maisto produktus daviau tik per sieteli su rankenele

    vinipukas

  3. 1

    as isvis pradejau duoti vaikiskus sausainukus hippi (tokie pailgi ) lyg tai taip vadinas :) jie kieti bet tirpsta po biski,tai maziau galimybiu paspringt :)

    Anonimas

  4. 0

    5-6 men kaip dantukai dygo specialu "sausainuka" jis toks grynai dantenom pasikasyti , neatkas , neuzsprings

    Mazute

  5. 0

    as duodavau sausaini gal nuo 6 men i rankytes, paskui dar obuoli, bet pradzioj daviau ne gabaliuka o taip kai pati valgydavau tai aplink apvalgydavau ir likdavo dar obuolio tai ta visa daugiau nei grauztuka nzn kaip cia pavadint duodavau, jam labai patikdavo ir pasikasydavi ir pagrauzdavo ir nebaisu kad uzsprings:)

    erjuocke

  6. 0

    mes 5 menesiu becukre barankyte davem, tada po truputi vis koki gaidelio sausaini.

    tikmama

  7. 0

    badziau duoti sausainiu, mazu baronkyciu (traskuciai), dziuveseliu, bet kai jie suminkstedavo nuo ciulpimos, ji juos perkasdavo ir teko traukti gabaliukus is burnos, todel geriausiai tiko didele baranka per pus perlauzta.

    Anonimas

  8. 0

    Kai dygo dantukai,tai ir daviau,tai buvo apie 4mėnesius,ragavo kietą riestainį :)

    pavasarinuke