Atsakymai

  1. 5

    Man patinka su lašiša sluoksniuota.

    Reikia virtas bulves supjaustyti kubeliais, po to ant viršaus lašišos gabaliukų pridėti, sluoksniuojam toliau - tai būtų poras, jei mėgstate virtą morką (bet jos galima ir nedėti), fermentinis sūris tarkuotas, virtų kiaušinių sluoksnis (tarkuotas, ar pjaustytas smulkiai) ir gausiai majonezo - skaniausiai tai Helmann`s ir palikti keletą valandų šaldytuve kad susigertų ir susitovėtų. Dar galima po majonezo sluoksniu biškutį druskos ir pipiriukų užbarstyti.

    Lulu

  2. 3

    su saulegrazomis ir vynuogemis.lb paprasta padaryti,suplesyti salotu lapus,perpjauti vynuoges pusiau,sudeti islukstentas saulegrazas ir ipilti alyvuogiu aliejaus..sumaisyti..paprasta ir skanu

    nade

  3. 3

    Pekino kopustas, konservuoti ananasai, pakepintos (paskrudintos) gliaudytos saulegrazos ir megiamas majonezas, galima ir vistienos gabaliuku, bet nebutinai... Nieko nera skaniau. Galima ir eksperimentuoti, vis kazko dadedant, cia jau fantazija :)

    AgnesDarija

  4. 3

    pekino kopustas, pomidorai, agurkai, fermentinis suris, truputi virtos vistienos ir majonezas - paprastos, bet skanios salotos

    busimamama2

  5. 2

    vistienos gabaliukai ,du agurkai ,pomidorai du ,viena didele virta morka susmulkinta ,fermentinis suris,majonezas , kopustas .
    prieskonius ir panasiai dedu pagal skoni.


    Pietų Salotos ;-)

    499

  6. 2

    Mano megstamiausios: virti makaronai, pomidorai, paprika, alyvuoges, tarkuotas fermentinis suris ir viskas sumaisoma su majonezu.

    Kikymara

  7. 2

    vasara: pomidoras, agurkas, salota, krapai, svogunu laiskai sumaisyti su grietine ir truputis druskytes. o taip tai labai megstu, kopustas, morka, pipirai, ziupsnelis citrinos rugsteles ir sumaisyti su aliejum. o taip dar begalo megstu: kepta duona, obuolys, pupeles, suris, druskyte ir sumaisyti su majonezu. arba kepta duona ir ant jos dedama mane: suris, cesnakas ir majonezas. yra daug skaniu, bet sitos pagrindines :)

    tikmama

  8. 2

    Laaabai megstu sias- alyvuoges (zalios ir juodos), paprikos kokiu tik norisi spalvu, ju patariu nepamazinti, pomidorai, agurkas, salotos(tinka ir iceberg, ir paprastos lapines, net pekino kopustas sueis), fetos suris, padaza darau is obuoliu acto ir aliejaus(nebutinai alyvuogiu..). Dar vienos skanios- didele morka, dideli saldu obuoli sutarkuoti, iberti riesutu, dziovintu vaisiu kokiu nori, pamaisyti ir valgyti su vynuogem, saldu ir sveika. jokiu padazu nereikia.

    Anonimas

  9. 2

    man skaniausios su fetos suriu, ten alyvuoges, svogunas, salotu lapai, pomidoras, dar pikantiskos patinka, ir salotos su tunu

    vinipukas

  10. 2

    Spinatu,agurku,pomidoru,ridikeliu,raudonojo svoguno,juoduju alyvuogiu ir ismaisyti su alyvuogiu aliejumi,pries maisant gali truputi paslakstyti truputi citrinos sulciu...

    Anonimas