• 17ats.

    Savaites meniu. Ar turite susidariusios meniu savaitei? Ar pavyksta jo laikytis?

    Produktu apsipirkimas? Ar daug isleidziate?
    Ka gaminate? Dalinames receptais, patarimais..

    Laimute86ReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kaip man patinka tokie pareiškimai - oi kaip blogai valgai , vargše tu , vaiku negimdyk ir tt. žiūrėkit kad jums taip nenutiktu kad duonos pluta reikes graužt .

    IlonaP

  2. 2

    pas mus daznai buna taip: troskinti kopustai su desrelemis ir bulvemis.
    lietiniai su desrelemis.
    koldunai.
    makaronai ar ryziai su padazu.
    bulvyniai blynai.
    keptos bulves.
    ir dar kokia sriuba isverdu, ar karstu sumustiniu isikepam. mes visai savaitei isleidziam apie 100lt, bet i ta 100lt dar ir misinelis vaikui ieina. tai maistuo 90lt skiriam. valgom tikrai paprastai. dar buna ko nukainuota nusiperkam tam kartui. nevalge tikrai neliekam, vaikai labai blynus su uogiene megsta, pieniska desrele, arba varsketukus....perkames 1-2 kartus i savaite. ir dazniau tokiu dalyku kaip piena, kaip duona, nes ypac pienas pas mus greitai suvartojamas, kartais net 2 litras i diena...

    tikmama

  3. 1

    noreciau isbandyti, ypac jei butu pigiau, bet nelabai tikisi kad sutaupysiu, kadangi buna kad lieka maisto kitai dienai, arba is likuciu pagaminam ka nors, ar i blynus sudedam, o gaminant pagal grafika daug produktu issimestu, nes buna kad vienas seimos narys nori to, kitas to...gaminam pagal pilvo pageidavimus

    vinipukas

  4. 1

    ir dar specialiai Lauraops pasiraso :DDD

    tikmama

  5. 1

    mes valgom ne su pomidoru padazu. mes tam padazui apie 20lt isleidziam: tai yra , margarinas, dedam farsa, luptus konservuotus pomidorus, saldytas darzoves, svogunas, morka, idedam pom padazo, cesnako pjaustom, prieskoniai visokie. galiausiai, makaronus sumaisome su siuo padazu ir uzsitarkuojame surio. na ir kaip atu anonime, kur cia tau prastumas? vien farsui apie 10lt isleidziam. o vaikai gauna ir bananu ir mandarinu, skirtingai kaip nuo jusu mes neperkam kaskart traskuciu, ar brangiausiu sausainiu. mano vaikai yra kitaip ipratinti, kad ir kakava geria, ir blyniukus valgo su uogiene, oj atsiprasau, gal net vaiku neturi, tai todel ir sakai, nes nezinai ka vaikams duoti. mano vaikai pavalgo 3-4kartus i diena ir dar uzkandziauja kur cia tau prastumas. matyt tau jau menopauze, ar abortu prisidarius tai dabar niekaip pastoti neiseina, tai ir varai ant visu. ir cia tikrai ne LAURAOPS,nes ji kitaip bendrauja, ji draugiska, o cia kazkoks nesusipratimas ikast zmonem nori.. manes tai nezeidzia, visiems sunkiu laiku buna, man dzin kad sakai, kad mano vaikai nevalge, patikek jei turiu is ko internete sedeti tai gal ir vaikus is ko maitinti turiu, galvok galva o ne anuo galu, gluse tu. man dzin kad uzblokuosi mano si pasisakyma, lai blokuok, gero gyvenimo pavyduole.

    tikmama

  6. 1

    mums taip neišeina meniu kažkoki turet , nes nu paprasčiausiai nežinai ko ta diena užsimanysi valgyt , o pagal plana kažkaip neidomu

    IlonaP

  7. 1

    Aš gaminu kas dieną, kaip numanau daugelis iš mūsų kurios turi šeimas ir dar nedirba. O gaminu labai įvairų maistą - mėsos, žuvies patiekalai, salotos, sriubos, omletai ir pan. Jei trūksta idėjų visad galite pasisemti idėjų internetiniuose puslapiuose, tokiuose kaip www.gaspadine.lt, www.receptai.lt, www.mamosreceptai.lt ir pan.

    Lulu

  8. 1

    Kol nedirbau, turejau laiko viskam, tada ir kuriau, galvojau ka gaminsiu savaitei. Siuo metu dirbu, nei laiko, nei noro prie puodu stovet neturiu, tai apie jokius savaites meniu, tik pasvajoti galiu. Po darbo uzbegu i Maxima, nuperku kokiu maisto produktu, ko tai dienai norisi ir lekiu namo. Taip praktiskai kas diena po 30-50lt isleidziu. Net plaukai siausiasi, kiek daug isleidziu.

    Imbiere

  9. 1
  10. 1

    gaminu namie, nes ir sveikiau ir pigiau. Apsipirkineju antradieniais, nes daugiausia akciju keiciasi. Apsiperku savaitei laiko. Receptukus surasysiu smulkiai ir imesiu veliau, nes einu jau miegoti. Tikrai labai apsimokiau. Butu idomu pasidalinti - pasikeisti receptais, gal kurios mamytes gamina kazka imantresnio ir visai paprasto.. seksiu sia tema, labai idomu!

    Anonimas