• 7ats.

    Mamos reikia patarimo

    Sveikos mamos, mano mazylei 27diena bus 5 menesiukai, ji bando jau sestis kaip duodam rankas bet labai nemegsta guleti ant pilvo, ir kaip paguldom ant nugaros ar ant pilvuko nesivercia, siaip manau jau 5 menesiu turi vartytis kaip Jusu mazyliai?

    mamuskaJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ko jus skubat? juk kekvienas vaikas individualus ateis laikas ir tikrai vartysis, o sodinti nepradekit anksciau laiko nei nuo 6men :) jau geriau diena kita veliau sodinti nei anksciau kad iskryptu stuburiukas.. o vartymasi galit skatinti, yra kazkoks masaziukas as jo nebepamenu , bet labai padeda.

    Anonimas

  2. 1

    mano nei viena pana nemėgo vartytis, nei ant pilvuko gulėti. Svarbu, kad stengiasi vaikas bent verstis, nors ir nesigauna - dar suspės.

    Lulu

  3. 0

    mano suneliui 6 menesiai ir tik nesenai pradejo apsiversti bet ir tai dar tigiai taip kad neskubek

    aistute1

  4. 0

    Maniske buvo tinginiuke ir vartytis tingedavo, ir sestis, bet su laiku viska pradejo daryti.

    Gretuke

  5. 0

    Mano dukra atsisedo lygiai 6 men, o ant pilvuko ir nenorejo guleti. Mums daktare sake, kad galima kelis kartus per diena, kelioms sekundems pagelbejus vaikuciui atsisesti ir pasedeti, bet tik trumpai ir retai. O nesivarto gal del to, kad tingi? mes kai tinginiuke auginam,tai ji tik is reikalo viska daro, o jei mato,kad ir taip gerai, tai nepriversi nei atsistot nei atropot :) nesijaudinkit, mazas dar jusu vaikas. Ateis laikas ir prades viska daryti

    Mistikute

  6. 0

    Mano mazoji irgi nemegdavo guleti ant pilvo. O pati isikabinus atsisedo 5 su puse menesio.

    Panther

  7. 0

    Rekomenduočiau mankšteles namie. Kaip įsivaizduoju tam tikri raumenukai neišlavinti,tam turit laiko,ji dar mažytė,tad viskas prieš akus. Daug kas mankština leliukus ant didelio gimnastinio kamuolio,pasisodindami ir prilaikydami už pažastukų sukiodami šikniuką ant kamuolio ratu,arba paguldo ant pilvuko ant kamuolio ir tvirtai laikant už kojyčių linguoti pirmyn ir atgal. Vaikui ne tk linksma o ir naudinga. Pratimukus gali išmokyti ir gydytojos rekomenduojamos mankštelės,bei masažiukai,

    Anonimas