• 5ats.

    Nagų pusmėnuliai. Ar būna taip, kad jie išnyksta?

    esu skaičiusi, kad jei išnyksta, tai reikia susirupinti sveikata, ar pas jus visi pusmėnuliai matosi? pas mane ant mažiausio piršto vos vos matosi

    vinipukasProblemos po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pas mane irgi jie ira,bet man buna,kad atsiranda ir savaime isnyksta

    nade

  2. 1

    Ziuriu, kad klausimas skirtas skyreliui ,,Problemos po gimdymo''. As esu dar negimdziusi. Taciau taip pat turiu tuos menuliukus ant nagu. Pakankamai didelius, gerai matomus. Jie neisnyksta ir dydis nesikeicia bent pas mane. Ant maziausiu nagu jie mazesnes ir formos.

    Imbiere

  3. 1

    Nepaskaičiau vidaus klausimo. Nepataikiau,galvojau vaikui

    Anonimas

  4. 1

    Teko girdėti ,kad dėl nagų pusmėnulių formą galima nuspėti kokia liga slypi. Jei tai vaikui,visdėlto turite nemažai priežasčių nuvesti vaiką pas gydytoją,ir dėl visko pasikonsultuoti

    Anonimas

  5. 1

    Tikrai nebuna taip kad jie isnyktu :D.
    Del fiziologiniu individualiu kuno ypatumu skirtumu,pas vienus zmones jie kiek uzdaresni,mazesnes apimties,,o pas kai kuriuos labiau matomi,atviresni.
    Cia jau kokius nagus paveldejai,tokiu formu jie ir bus.
    O pacio menuliuko paskirtis yra ta,kad jo zonoje formuojasi naujos augancios nago ploksteles stipriai sukibusios viena su kita. Tad nuo menuliuko bukles priklauso ir busimo nago isvaizda, bei tvirtumas. jei norit graziu nagu, tai labai svarbu tinkamai priziureti nagus menuliuko zonoje.apkarpant aplink jas odeles,ar jas atstumiant,svarbu menuliuko nepazeisti,neispausti duobuciu,neibrezti.O poliruojant nagu pavirsiu 'slifavimo"kempinelemis ,pacio menuliuko nebliesti neblizginti ,kad nebutu pazeistas busimo nago pavirsius.Tad tvarkyt reikia tik sukietejusia nago dali.

    Anonimas