Atsakymai

  1. 4

    Gyvenu pacioje Siaureje,Tromsø :D Patinka,kad ziema ilgai tesiasi ir saltas oras:)
    Mano nuomone kiekvienas turi kazka grazaus,tad jeigu domina kuris miestas graziausias-neimanoma atsakyti,jeigu del darbu labiau domiesi,tai nelabai skirtumas kuriam mieste,nes pilna visur emigrantu,svarbiausia moket kalba,o tada jau ir darbu atsiras:)

    laiminga1993

  2. 3

    Gyvenu Stavangeri. O įspūdžių tikrai čia yra. Preikestolen kalnas, lašisu laiptai, ir daug daug visokiu kitu vietų :))

    Teveliai

  3. 2

    "anonime", tai ir rasyk tada, kai jau busi grizusi :)))

    Yuki

  4. 2

    Mano vyras dažnai su darbu pabūvoja. Jam nepatinka ten visai,tik kalnai,o ir tie atsibodę. Sakė niūrūs orai dažni

    Anonimas

  5. 2

    Buvau keliskart. Buvau pietuose (Kristiansand'e, Grimstade, Arendalyje, "aukščiau" teko būt mažesniuose miesteliuose ir gyvenvietėse kalnuose), bet neteko lankytis pačioje šiaurėje. Šiaip įspūdžiai puikūs: šalis graži, vaizdai nepakartojami, smagu paplaukiot jachtomis, valtimis, stebėti regatas, mieste kai kur vyksta naktiniai išpardavimai su kt. renginiais, kai parduotuvės atsidaro vidurnaktį, teko lankytis poroje naktinių klubų, kurie, deja gero įspūdžio nepaliko. Kažkodėl prisiminiau, kaip man patiko ten grybauti: nieks nerenka milžiniškų raudonikių, baravykų, tai prisiveždavom namo kalnus grybų iš miškų :)

    Anonimas

  6. 2

    Gyvenu Norvegijoje netoli Oslo. Buvau daug kur, vieno miesto neišskirčiau kur didelį įspūdį paliko ;) vienam miesta viena sužavėjo, kitam kita sužavėjo :) Pvz Osle Akerbryge prieplauka vasara labai gražu buvo, Vygeland parkas, botanikos sodas vasara, karaliaus rūmai ir pats procesas kai keičiasi kariuomenės pamaina.... Labai patiko Trolių kelias. Patiko Kalėdų senelio turgelis ir miestelis Drøbak. Na visur kažkas gražaus yra :) ar gamtos reiškiniai ar kokie muziejai, pastatai :) Labai norėčiau nuvykti labiau į šiaurę ir pamatyti tas nuostabias pašvaistes.. sakė labai labai gražu, mačiau tik nuotraukas... :)

    lydekaite

  7. 1

    Tai as klausu, kd galeciu atskyti i klausima, kas konkrecii domina, jei pasakysiu taip buvu , ispudziai geri, , ar ne, nebuvau, tai busi patenkinta?

    Anonimas

  8. 1

    Dar neteko buti,kai nukeliausiu butinai papasakosiu!:-)

    Anonimas

  9. 1

    "anonime", o kodel as tau tureciau aiskintis?
    Jei neturi atsakymo, tai ir nerasinek ne i tema.

    Yuki

  10. 1