• 3ats.

    Padekite kas mokate anglu kalba be jokiu kompiuteriniu verteju.

    Sveiki,gal kas galite dukrai padeti padaryti namu darbus is lietuviu kalbos isversti i anglu.

    Mano profesija.

    Tai va uzaugusi noreciau buti anstole arba teiseja.Nezinau kodel bet mane prie siu dalyku labai traukia.Na aisku anstole yra blogas darbas is zmoniu imti pinigus ir dar nemazas sumas sau.Na bet tai visvien yra profesija.Na aisku si profesija labai nuskriaudzia zmones financiskai.Zinau jiemsreikia labai labai daug mokytis teisiniu dalyku.Ir dar jei pabaigsiu mokslus anstoliu visvien ja iskart negalesiu dirbti.Nes turesiu atlikti apie pora metu praktika.Na zodziu tai yra ne lengvas darbas.

    egluteskaruotaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    o sakykit kaip jusu dukra zada pati ka ismokti? juk mokinkites anglus k zodzius,rasyba ,tegul mokosi naudotis zodynu. juk reik kazkada egzamina laikyti.

    Anonimas

  2. 1

    Ir čia mamos kurtas rašinėlis turbūt ? Nelabai vaikiškas,nebtina kurti rašinėlio tikro,pagal tikrus norus. Mums buvo tas pats. Ji man rašinėlį kūrė iš žnomų žodžių ,kuriuos mokėjo. Buvo gi pamoka apie profesijas,knygoje yra taip pat,ten net gi porą sakinių galimą rasti,pratybose tsip pat. Ir maždaug iš to kas išmokta reikia rašyti. O ne kurti savaip.

    Anonimas

  3. 1

    O tai kaip ji ismokst ta anglu kalba jei uz ja vis kas nors isvers tekstus? Jau antra karta prasai vertejaut. Gal laikas prispaust dukra prie mokslu? Kas per mama tu?

    Anonimas