• 16ats.

    Ar isleistumete savo vyrus i Anglija 2 - 3 menesiam?

    Mano vyras noretu isvykti i Anglija (ten gyvena jo brolis su seima) uzdarbiauti. Nelabai man norisi ji leisti... kad ir sako , jei viskas bus ten gerai, kai suras busta ir pan pasiims ir mus. Bet nezinia ar viskas ten bus gerai, ar susiras busta ar gerai isidarbins. O ar Jus isleistumete savo vyrus?

    diana550SantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    nu patarciau jums kartu tikrai nevaziuoti, nes dabar anlgijoje taip pat nebesimeto darbai, kaip pries 2-3metus, dabar nuvaziave tai viena diena su darbu kita jau be jo. o uz nuoma kiek reikia moketi tai siaubas o jeigum dar tik minimuma uzdirbs tai sunkiai vienas isgyvens, ten norint gyventi jau reikia dirbti abiems, nes kitaip labai sunku bus. o tavo vyras gerai angliskai kalba? gal gera specialybe turi?

    Anonimas

  2. 2

    skorpe prajuokinai :D kokia jis specialybe tures jam tik 20metu ir proto pas ji ne marios su vaiku lovoj miegoti

    bambaliukas

  3. 2
  4. 1

    Buvo laikas, kai maniskis taip pat isvykdavo 3 men. Padirbdavo, uzdirbdavo ir gryzdavo. Buvo sunku laukti, sedeti vienai, bet pragyvenom.

    Imbiere

  5. 1

    nesubrendėlė esi todėl, ir bijai.... o kodel bijai? o todėl, kad žinai jog susiras vyresne, nes dabar jau išeina, kad jis tave tvirkino...... jam gal jau moters norisi, o ne tokio amžiaus mergaitės kaip tu.

    Anonimas

  6. 1

    as buvau beveik pusei metu isleidus ir ka dangus nenukrito/

    tikmama

  7. 1

    tai visaip buna gi visokiu istoriju - buna kai po menesio kitos visa seima pasiima buna kai po pusmecio vis atideliojant issivest seima atsiuncia zinute " pamilau kita" ir panasiu istoriju prisiklausoma.. tad jei pasitiki ir zinai kad po menesio antro pasiims jus tai leisk jeigu nepasiiims po poros menesiu vadinais turi kita..

    vejune

  8. 1

    taip be problemu, pati buvau isvaziavusi 3 men padirbti, tik kad vyras i fabrika neeitu jei tik vairuotoju, seip anglijoj kad gerai apmokama darba turet reikia anglu kalbos ir eiti tiesiogiai, tada aisku uzsidirbsi ir seima galima atvezt arba tiesiog pataupyt, tikrai isleisciau net negalvodama, nepavyks atvaziuos gi atgal o jei gerai bus gal ir visi isvaziuot\si kaip dauguma daro, ten gyvent lengviau, o ypac jaunom seimom su vaikais

    lolita24

  9. 1

    žinoma ,kad išleisčiau, buvau išleidusi beveik metams. Supratom,ka augiau nieka nesiskirsime nei mėnesiui :)

    Pabuciuok

  10. 1

    siulyciau isleisti, pameginti:) kai sunku, reikia viska ismeginti. O tu bambaliuke geriau patyletum, o nesidergtum is saves.

    aj15