• 11ats.

    Kaip manote keliu metu geriau leisti i mokykla?

    Mano dukrai siuo metu yra 5metai, geguzes menesi bus 6. Tai kaip manote geriau leisti ja i mokykla si, ar kita rugseji?

    liuli_liuli4-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    anonime, ji sako savo nuomone. jei klausiu reiskiasi man rupi visu nuomone. anonime manau kad ir tau ne daugiau nei 15 metu.

    liuli_liuli

  3. 1

    Priklauso nuo vaiko gabumu.Ar toli mokykla,ar yra judriu gatviu.Vaikas eis pats,ar ji kas nors lydes.Vaikas bus namie vienas,kai gryz is mokyklos,ar bus kas nors is namiskiu.Pasverus visus uz ir pries,tada galima butu sprest kada vaika leist i mokykla.

    grirute

  4. 1

    as vietoje jusu leisciau kita rugseji, bet cia dar labai yra individualu, nes viskas priklauso nuo pacio vaiko, nuo tevu, galu gale ir nuo papildomo vaiko uzimtumo. As savo vaika leisiu nuo 7, bet as iki tol teiksiu vaikui dar daug visokios papildomos ugdomosios veiklos.

    juratele

  5. 1

    as tikrai neleisciau nuo 6, nors vaikas puikiai skaito, raso , bet kam skubinti ?, tegu dar pasidziaugia nerupestinga vaikyste, juk mokykloje tures laikytis grieztos tvarkos, o ir i namus 6m vienas pareiti ir vienas pabuti nelabai nores, as pati lankiau beveik nuo 8metu,nes gimiau rudeni, nesuprantu ko skubeti, zinau atveju kada leidzia nuo 6, o tam vaikui skatyti sunkiai sekasi, tada apsunkina mokytojos darba ir nukencia kiti vaikai, ir pats 6metis pavargsta

    vinipukas

  6. 1

    klausykit ka diana sako vaikas jum vaika parnes, jinai ne pilno proto pagalvok jei 14 vyrui 20

    Anonimas

  7. 1

    Mano nuomone palaukite sekancio rugsejo... Jai jug bus tik 6m 4m, palaukit kito rugsejo bus 7m ir 4m, tad bus kaip tik. Dabar manau dar per anksti. Dauguma vaiku eis turbut jau sulauke 7metuku. Na bet spresti liuli_liuli Jums :))

    diana550

  8. 0

    y pirma klase reikia leisti kai einamais metais vaikui sukanka 7 metukai. pries tai turi eiti y nuline klase darzelyje arba mokykloje

    vestina

  9. 0

    nezinau kaip jusu mieste, bet kiek teko girdeti mokymo istaiga ivertina vaiko zinias ir sugebejima rasyti, skaityti, skaiciuoti . Mano pazystama anais metais leido savo vaika, tai sake reikalavimai dideli, butinai moketi skaiciuoti ir pan. Taigi manau jei vaikas atitinka tuos reikalavimus, igudes ir pan tikrai drasiai galima leisti nuo 6 metu. Jus geriau zinote savo vaika, ka jis gali :)

    Anonimas

  10. 0