• 7ats.

    del vezimelio

    mums jau laikas pirkti vezimeli. paklydau ju gausybeja. ka patarsite? sirdis linksta prie Peg Perego GT3. nes jo didelis lopsys ir didele sportine dalis.va tik kaip tie trys ratai vaziuoja nevalytais apsnigtais keliukais?

    dovukas11Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As turejau su keturiais ratais gana nemazais, tai jokios pusnys mums nebuvo baisios :-)

    Anonimas

  2. 2

    ir kiek girdejus is aplinkiniu tai tokie labai nepatogus, man asmeniskai jis labai negrazus bet cia skonio reikalas.

    Anonimas

  3. 2

    su tais trim ratais, tai tokiu oru nepatarciau pirkti, nu bent jau sako kad ziema baigiasi:)

    Anonimas

  4. 1

    mes irgi turejo 4 ratu, pripuciamu, su amortizatoriais, tai pats riedejo, net stumti nereikejo, leke kaip vejas per zvyra, zole, sniega, kalnus, miskus, vaiko nekrate, miegodavo sau ramiai ir patogiai, bet jis dabar ''nemadingu'' sarase, sunkokas

    vinipukas

  5. 0

    As pirkau 1 vezima ir man uzteko jo uzauginti 2 vaikus.Naudoju jau 4 metus,dar gyvas:)Atlantic.Tikrai stiprus vezimas. Veziojau susodinus abu vaikus iskarto 3,5 ir 1,5 metu berniukus.Dabar vezioju tik viena jaunesni, jau per abu gales padangos sprogti:)

    liutukas

  6. 0

    Triju ratu vezimukai nelabai stabilus.Atrodo manevringi. Geriausiai ziurekit vezimuku su dideliais ratais. Tuomet galesite vazineti ir per sniega ir per smeli prie juros. Su mazais ratais tikrai nepavaziuosite nei per sniega nei per smeli.Su dideliais ratais dasideda svorio vezimukui, cia minusas toks butu.

    liutukas

  7. 0

    3 ratai ne kliutis tikrai,dar geriau nei 4 pati turejau quinny vezimeli buvo triratis tai per pusnis zvyrkelius visur varem nesigailejau ne trupucio kad ji pirkau,ir dar pardaviau uz gera kaina.Antram vaikui pirkau maxi cisi mura 4 tai irgi super vezimas,pas ji prieki 2 mazesni ratukai gale dideli bet irgi vienas is geriausiu vezimu.Ziurint kiek zadi isleist pinigeliu,geriau jau brangesni ir patvaresni nei pigu ir grauztis

    Anonimas