• 5ats.

    16-oji nestumo savaite

    labas visoms, noreciau jusus patarimo, esu nescia jau 16 -oji savaite eina, siandien besimilint su vyru toks jausmas kad ten viduje kaip ir pirstejo bet labai neilgai, po to nuejus i tuoleta nusispalinti atrodo kad su slapimu butu kraujo labai nezimai, nesuprantu kas man cia ar cia koks gresentis persileidimas, ar reikia sunerimti? visa laika jokiu problemu su nestumu neturejau, atrodo kad dabar skaudaetu desiniji sona ar cia man jau paranoja:( gal kuriai tai yra buve? pas gyd eisiu treciadieni jeigum tik nepabloges jeigum pabloges leksiu i primamaji.

    liutuke_linaNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Kuom tau ismoket litais,ar eurais?Kai juokinga tai juokiuos,kai liudna tai verkiu.

    grirute

  2. 1

    Nusispalinti,juokiausi iki asaru:)

    grirute

  3. 1

    Bet kokiaim itarimam neramumui atsiradus,privalu apsidrausti ir kreiptis i medikus.
    Is patirties patariu. Man buvo panasiai, tik tai nutiko 21sav. nestumo
    Su vyru pasimylejome,jauciausi puikiai. Gal po valandikes einant sysioti,pastebejau truputi suteptas kelnaites, su kraujuku.Kadangi buvo iseigine ir mano ginekologe nedirbo,tai iskarto ta pacia minute nuvykau i ligonines priimamaji,appaziurejo gimdos kakleli.Buvo kazkiek prasiveres.tada nusiunte echoskopu patikrint vaikelio bukle, vaisiaus vandenyse buvo kraujo..,tada paeme visus reikalingus tyrimus .Ir belaukiant isvadu man, prasidejo ir saremiai, mane skubiai isveze operuoti.. vaikelio nebeisgelbejome :( ... Nors mergaite gime 400gr,ir dar kuri laika kvepavo.. :(. Taigi patyriau ziauru persileidima. O jum tik 16 savaitele, siulau taip pat nedelsti,ir kuo skubiau rasite gyd. bei busite ju prieziuroje,tuo bus ramiau.

    Anonimas

  4. 0

    Sutinku su anonime. Man ir po lytiniu santykiu pasirode truputis kraujo. o paskui po puses dienos saremiai...ir gime mergaite anksciau laiko. Nejuokauk ir kreipkis pas savo daktara.

    Andrija

  5. 0

    girute o tu ismokinek atsakineti o ne prie zodziu kabinekis, nes pati rasai neideliai

    liutuke_lina