• 12ats.

    Dėl mokslų. Prašau padėkit. Reikalinga skubi pagalba.

    Sveikos, norėčiau sužinoti apie galimybes mokytis namie. Man 17m., mokausi gimnazijoje 11kl. Gegužės mėn turėčiau gimdyti, turiu pažymą, kad esu nėsčia. Norėčiau 11, 12kl pabaigti toje pačioje gimnazijoje. Tačiau kai šiandiena su mama nuėjome pas gimnazijos pavaduotoja, ji iš karto pasiūlė suaugusiųjų mokyklą ir padavė mamai rašyti prašymą, kad mane išbrauktų iš mokyklos sąrašų. Aš nenoriu eiti į suaugusių mokyklą, nes ten viskas susilpninta, mano vidurkis aukštas, noriu toliau siekti, kad jie tokie būtų, noriu gerai pasiruošti egzaminams. Ar nėra jokių galimybių baigti mokslus toje pačioje gimnazijoje su savarankišku mokymuosi namie, einant atsiskaitinėti? Ar suaugusiųjų mokyklą paskutinis variantas baigti 12kl.?

    burlaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    o jeigum norejai gerai mokslus baikti reikejo vaiku nepalnuoti , tikrai nera sansu nes taves niekas paprasciausiai ten nelaikys. esi mergina metuose sakai gerai mokaisi o kur tada tavo protas buvo kai vaika pasidirbai?

    Anonimas

  2. 4

    Reikejo pirma mokslus bvaigti, o tada jau vaikeli planuoti. gimnazijoje niekas nelaikys, telieka tik vakarine mokykla arba profke. dabar saukstai po pietu, linkiu tik viska baigti, vaikelis kolkas viska pristabdys, bet po kiek metu galesi mokytis toliau ir toliau kazko siekti.

    tikmama

  3. 3

    gimnazijoje tikrai su vaiku taves niekas nelaikys, nes tai gimnazija o ne paprasta mokykla ir tu pati pagalvok kai gims vaikas tu tiek nesuspesi atlikt namu darbu ir lankyti pamoku nuo 8 ryto iki 15valandos, o jei praleidinesi visitke tave pasalintu. dabar tau tik atrodo kad pasigimdysi ir vieni juokai bus bet toli grazu ne. nes egzaminai viskas ten sustiprinta tu parasciausiai tiek laiko neturesi.

    Anonimas

  4. 2

    jetaus, kokios mamytes drąsios sakyti nuomones per interneta: ,,nereikejo vaiku daryti'' ir pan. zmogus ne apie vaiku daryma klause, o apie mokslus.
    o tu tikrai zinai, kad silpniau ten mokina? manau vadoveliai tie patys, programos tos pacios, jei gera galva turi ir sieki savo tai nei suaugusiuju mokykla nesutrukdys siekti geru rezultatu. buk stipri!

    Anonimas

  5. 2

    o mano patirtis tokia: lankiau profesine mokykla ir antram kurse pastojau, viska islaikiau trecia kursa baigiau, mokslus pabaigiau isleistuves buvo kai man buvo like vos savaite iki gimdymo, bijojau per isleistuviu surmuli nepagimdyti. taciau savo naudai mokslus baigiau. ir labai dziaugiuosi jog ju nemeciau, viena specialybe turiu, ateiti noreciau dar vienos,,

    as linkiu siekti siekti, linkiu jog vaikas neaptemdyti noro mokytis. ir tik sekmes.

    tikmama

  6. 1

    http://ozogimnazija.lt/nuotolinis-mokymas-vilniaus-ozo-gimnazijoje/
    mano mamos drauges sunus joje mokosi, nera lengva bet imanoma, reikai turret kompiureti, internet ir video kamera nes turi filmuot dailes darbus, uzsienio kalbu pasakojimus, skaityma na ir panasiai..
    Dziugu kad neuzmetei mokslu ir va busi mama.. sekmes ir toliau

    vejune

  7. 1

    Uzjauciu tave,bet kaip nesupratinga direktore.stiprybes tau,o i suaugusiuju mokykla siulyciau nueiti,juk tikriausiai nevisos ,,tokios,,.

    ERA29

  8. 1
  9. 1

    Pagal tai kad mokaisi gan stipriai,jie atsižvelgia,dirba pakankamai gerai,tik žiūrėk dar būtų situacija ,kad kažkiek procentų nusmuksi moksluose. Nenuvertink tu taip suaugusiūjų mokyklos. O pamėgink

    Anonimas

  10. 0

    Ko nesupranti? Gal as zinosiu, ar taip tingi?

    Kamile2