• 10ats.

    Mamos help!!!

    Kai laukiausiu sunaus, dukra nelabai jo lauke... sakiau turesi broli ji sake nenoriu , as sakiau kad, jug tik viena... ji paklause tik viena, as pasakiau taip. Paklause ar pazadu, sakiau taip. Ir dabar gvosi taip kad laukiuosi vel.. kai su vyru jai pasakem , nuo to laiko nesneka nei su manim nei su pateviu... vaiksto pikta nevalgo nieko, nezaidzia tik guli ir tiek, kaip jai paaiskinti? ka daryti?

    liuli_liuliSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Klausiau del ko ji nenori... Ji atsae kad jug jis daug verks kaip ir broliukas... na bet jau po truputi apsipranta

    liuli_liuli

  2. 2

    na tikrai cia jau sos... kaip tik mazos mergaites dazniau myli kudikelius, maziukus vaikus... manoji dar broliukui buvo koks puse metu jau pradejo klausineti : mama o gal turekim dar viena mergaite. :)) ne sakau mamai bus sunku, kur su dviem leliukais. tai sneka nuolatos as tau padesiu, as pamaitinsiu, pagalvok kaip bus smagu ir t.t... vasara mire musu mylima babyte ( kuri gulejo ant patalo, ja rupinomes slaugem) tai mergyte mano labai pergyveno ir kazkaip noredama pralinksminti leptelejau, kad babyte sena jau ja pasieme angeliukai, sakau paprasykim angeliuku, kad kadanors atsiustu mums maza vaikuti... :) tai mergyte ta kadanors prieeme kaip dabar ir cia :) poto klausinedavo tai kada tavo pilvelyje tas vaikutis vel gyvens :D vis issisukineju: tai kai brolis sysiot ant puodo ismoks ( jau ismoko) tada sakau kai isleisim i darzeli, kai mama iseis i darba ir t.t... ir tikrai gal negreitu laiku auginsim mes ta vaikuti dar viena:))
    na o jums patarciau permastyti nes kazkur yra aiskiu klaidu, gal demesio dukriukui per mazai, gal atstumiat neleidziat prie broliuko- leiskit pamaitinti, leiskit stumti vezimuka, leiskit prausti... nekalbekit tu jau didele, dabar as su broliu turiu buti- kvieskite dukra visur kartu, net lopsine kartu dainuokit broliukui.
    turit keisti savo bendravima su dukra, nes jei jau dabar tokie santykiai, ateity bus blogai. Nepalikit jos kaip vyresneles kazkur kampe zaisti- bukit drauges geriau, kai rengiat ar supuojat mazaji pasakokit dukrytei ka ji mazyte dare: kaip ciulpe koja ar dar kazka juokingo, kad pralinksminti is jos kudikystes...

    rainbow

  3. 2

    Tai kam zadi,jei poto nesiruosi saugotis?

    grirute

  4. 2
  5. 1

    Gal mergaitei jau trūksta meilės ? SOS skirk jai meilės ypač daug,nesakyk tik kad ji ją gauna. Jei pyksta vaikas reiškiasi nėra patenkinta,labiau su vaiku pasikalbėk,neversk vaiko jo norėti,ateis laikas,tai praeis. Nes ir taip žiūrint ,kad nė nepaaiškinai,turbūt jos nė neklausinėjai KODĖL?

    Anonimas

  6. 1

    reikia kalbetis, rodyti demesi ir viskas susitvarkys

    juratele

  7. 1

    Kalbekites,aiskinkit,kitaip nieko nebus,su laiku apsipras,nes mergaite jau nebe maza.

    Jolka123

  8. 1

    Na manau,kad tavo dukrele truputi pavydi ir bijo del demesio ir meiles stokos atsiradus broliukui ...Beto aciu,kad atsakei diana550 forume ...As ten daugiau parasiau,kai turesi laiko paskaityk ... O siaip sveikinu laukiant mazylio!

    Anonimas

  9. 1

    o jus domejotes kodel ji taip nenori?

    aj15

  10. 1