• 9ats.

    Ar blogai darau sitaip migdydama vaika?

    Vaikui 1.5 metu, visada migdydavau ji (pietu miego ir vakare) atsigulus su juo kartu musu lovoje, paskui kai uzmigdavo, guldydavau I lovyte. Paskutiniu metu kai taip bandau uzmigdyti, jis negali uzmigti, lyg bijotu, kad nepabegciau. Gal as ir bloga mama, bet po valanda su juo guleti as neturiu kantrybes, todel jau kelias dienas jau is karto guldau ji I lovyte, apkloju, paglostau, pakalbu su juo, pabuciuoju ir iseinu is kambario. Jis aisku pradeda verkti, bet vos tik uzdarau duris, jis nutyla ir taip uzmiega. Nezinau, galbut blogai darau, noreciau suzinot jusu nuomone (bet ne smerkima)? Tiesiog man atrodo, kad vaikas kazkaip turi priprasti uzmigti pats.

    Elizabeth241-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nera nieko blogo. Mano dukrai taip pat buvo. Bet palaipsniui taip ir nutiko, kad uzmigdavo pati. Ir nuo 1,9metuku jos migdyti nebereikejo, pati uzsinorejo atsigule ir uzmigo/

    liuli_liuli

  2. 2

    puikiai elgiaties. vaikas turi buti pratinamas miegoti atskirai ir vienas. as turiu 2 vaikus. as ir netureciau nei laiko, nei kantrybes, uzmigdyti juos guledama su jais po valanda ar daugiau. vienam 3 su puse, kitam metai ir 2 menesiai.

    tikmama

  3. 1

    Mazaja taip visada ir migdau,tik lovytej,truputeli paverkia ir uzmiega.

    Jolka123

  4. 1

    viskas labai puiku. as savo 7men mergaite paguldau i lovyte, uztraukiu uzuolaidele ir ji jau pati nueina graziai miegot. kai uztraukiu uzuolaidele, jai tai zenklas, kad laikas eiti miegucio, taip pat ir jusu mazylis supranta, kad kai uzdarote duris jis lieka vienas ir jam belieka tik eiti miegoti. dziaukites jog jusu vaikelis darosi savarankiskas.

    Anonimas

  5. 1

    viska darai teisingai:)

    Irina

  6. 1

    Jūs labai gera mama!!! Jei vaikas nurimsta jums uždarius duris, tai manau taip ir darykite visada, čia tik džiaugtis reikia, kad taip nesudėtingai viskas jums gaunasi. Liux, aš irgi taip norėčiau :)

    Pabuciuok

  7. 1

    Manau nėra blogai. Svarbu neužilgo nurimsta,ir užmiega. Aišku sutinku,beproto gaika kai vaikas verkia

    Anonimas

  8. 0

    mum 1.3metuku,iki siol visus miegus migdau ant ranku,nes jei taip kaip jus daryciau tai penkiaaukscio stogas nukiltu;)

    Anonimas

  9. 0

    Mano manymu, tai jūsų pasirinkimas ir taip, kaip papasakojote, nieko blogo nematau.

    protas