Atsakymai

  1. 1

    Nusitraukit pieno ir palikit,nieko cia baisaus nera.

    Jolka123

  2. 1

    iš kur jūs ištraukėt,kad nesveika? neklausykite tokių paistalų.. Žinoma,kad geriausia yra natūraliai žindyti, bet jei kartkartėmis traukiate pienelį pientraukiu, tai kas čia tokio? Mano draugė niekad nežindė vaiko pati, bet visus keturi mėnesius nusitraukinėjo pieną ir taip maitino iš buteliuko vaiką ir buvo viskas labai gerai ir visi laimingi

    Pabuciuok

  3. 1

    Nusitraukinet ne nesveika,o nerekomenduojama.Nieko neatsitiks,jei karta,ar kita nusitrauksi.

    grirute

  4. 0

    pataisysiu TIK keturis menesius, taip trumpai maitino nes pientraukiu trauke. Tai yra labai mazai

    aj15

  5. 0

    Kai man iskyla neatideliotinu reikalu, as pavyzdziui paprasau vyro, brolio ar tai drauges,betko, kad nuvestu, vaika i autokedute ir lekiu, kai reikia pamaitinu masinoje, ir vel lekiu. O jei niekas negali, tada ir reikalai gali palaukti, dabar atsilus galima ir su vezimeliu, tie vaikuciai puikus kompanionai, nereikia tik tyngeti ir bijoti. Pamaitinti galima betkur:)

    aj15

  6. 0

    Žiūrint kuriam laikui palikti,ir dėl kokios priežasties. Nes jei tikrai yra galima to išvengti,ar atkelti ,geriau vaiko nepalikinėti. Tačiau jei būtina pslikti dėl svarbių neišvengiamų reikalų,tada jau būtina išeinant pamaitinti,ir jau būti paruošus jau kada išeina sekančiam maitinimui nutraukto pienuko. Ir stengtis grįžti tik pasibaigus reikalų tvarkymui

    Anonimas

  7. 0

    be to nusitrauksite tikrai mazai, nes krutys ne maisai. Pienas issiskiria vaikui stimuliuojant kruti, o anciuose( latakelio praplatejime) jo yra tikrai nedaug:) jusu vaikui kazin ar jo uzteks.

    aj15

  8. 0

    as ir valandai ir pusantros esu palikusi su mama ar vyru, nieko vaikiukui nenutiko, o jei ilgiau, visada pasiemu kartu. jus nenorite kartu vaikiuko pasiimti?

    aj15