- 7ats.
Atsakymai
- 2
reikes pabandyti,dekoju :)
- 2
o miltuos nevoliojat pries kepant?kaip darot ta balta padaza?
- 1
as ir nemegstu bet seimynai pataisau :) o darau taip apkepinu nu iskepu ir padarau su padazu baltu, sudedu kepeneles i padaza ir viskas isverdu bulviu ir kas jau kokios nori misraines:)
- 0
aš pamarinuoju susipjausčius juostelėmis,ar kaip kitaip kaip kepsnelius,pavolioju kiaušinyje ir džiuvėsėliuose ir kepu,labai skanu. Darau ir guliašą iš jų,arba sumalu kotletams,įmušu kiaušinį įdedu miltu,ir kepu kotletukus :)
- 0
as kepenis volioju miltuose sumaisytuose su druska ir pipirais.
- 0
keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus, pamaišykite – pasidarys košelė, leiskite jai truputį pašilti ir pakepti, apie minutę, tada po truputį pilkite pieną ir maišykite nuolat su šluotele, kaitinkite ant ugnies kol pasidarys tirštas padažas , va taip darosi baltasis padazas :) taip apvulioju ir miltuose ir kiausinyje
- 0
kepu ant keptuves kepeneles , o valgo, su dantimis , su kuom daugiau galima valgyti :))