Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    o miltuos nevoliojat pries kepant?kaip darot ta balta padaza?

    sandija1

  3. 1

    as ir nemegstu bet seimynai pataisau :) o darau taip apkepinu nu iskepu ir padarau su padazu baltu, sudedu kepeneles i padaza ir viskas isverdu bulviu ir kas jau kokios nori misraines:)

    Anonimas

  4. 0

    aš pamarinuoju susipjausčius juostelėmis,ar kaip kitaip kaip kepsnelius,pavolioju kiaušinyje ir džiuvėsėliuose ir kepu,labai skanu. Darau ir guliašą iš jų,arba sumalu kotletams,įmušu kiaušinį įdedu miltu,ir kepu kotletukus :)

    Anonimas

  5. 0

    as kepenis volioju miltuose sumaisytuose su druska ir pipirais.

    Vita_321

  6. 0

    keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus, pamaišykite – pasidarys košelė, leiskite jai truputį pašilti ir pakepti, apie minutę, tada po truputį pilkite pieną ir maišykite nuolat su šluotele, kaitinkite ant ugnies kol pasidarys tirštas padažas , va taip darosi baltasis padazas :) taip apvulioju ir miltuose ir kiausinyje

    Anonimas

  7. 0

    kepu ant keptuves kepeneles , o valgo, su dantimis , su kuom daugiau galima valgyti :))

    Anonimas