• 7ats.

    Kokios jūsų pačios geriausios savybės ir kurių norėtumėte atsikratyti?

    Na mano, manau, viena iš gerų savybių tokia, kad jei pradedu darbą, jį atlieku iki galo, koks sunkus jis bebūtų, nes man patinka įveikti sunkumus. Toliau: bandau spręsti problemas, o ne sunkinti. Padėdu žmonėms, kiek galiu: geru žodžiu, jei reikia, išklausau, nes kartais žmogui tiek ir reikia, duodu gerą patarimą, pvz (jau ne vienai merginai patariau įstoti studujuoti pagal tą specialybę, kur maždaug jaučiau, kad jai ji tinka, ir jos ne tik baigę mokslus, bet ir sekmingai jos dirba).
    dar moku pasidžiaugti kitų laime, gerais pasiekimais, kad žmonės kiek geriau už mane gyvena, nes man tai duoda gerą stimulą irgi geriau ir gražiau gyventi.
    Blogų tai viena, kad nemoku sutarti su anyta.:)

    DeimaxKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mgmm, gerosios savybes: esu nuosirdi, visad stengiusi kitiems padeti jai papraso pagalbos padedu kuo galiu, nor nekarta esu ir nukenteju nuo savo geros sirdies,pvz.(paskolinu pinigu o skolintojas ju negrazina) o taip parso na jai gali tai kaip žmogui gero nepadarysi. Visada moku išklausyti ir nesmerkti iškarto žmogaus jai jis padare ka blogo visada tap padarimui stengiusi rasti tinkama sprendima.
    Bloga savybe reiktu pagalvoti......gall a kad kiti bando man ipiršti savo nuomone nors tiksliai žinau kad tuo klausimu jie klysta tokiu situaciju baisiai nemegstu.

    mamyciuke

  2. 3

    Manau moku išklausyti,suprasti ir patarti,niekada neišduodu svetimų paslapčių,nemėgstu''pliotkintis''punktuali,atsakinga,nemėgstanti melo..
    Blogosios savybės;dažnai nepasitikinti savimi,jautri,mėgstanti įrodinėti savo tiesas,dažnai burbanti ant vyro;-)(ką tik vyro paklausiau,kokios mano savybės blogos,tai jis pasakė,kad tokių nėra,esu ideali;-)))))matyt bijojo,kad paskui neburbuliuočiau;-)))))).Kokių norėčiau atsikratyti?matyt labiau norėčiau pasitikėti savimi...

    debesėlis

  3. 2

    Tai ačiū mamytės,kad jūs tokios drąsios ir nuoširdžios,pažįstate save, ir linkiu jums viso ko kas yra geriausia ir reikalingiausia.:)

    Deimax

  4. 2

    Tikrai, cia jau turetu mano vyras ir draugai vardinti mano savybes, nes kazkaip man cia butu nekuklu save girti, kokia as ouiki, nuostabi ir t.t. :)))
    Bandysiu: gerosios savybes: humoro jausmas, darbsti, punktuali, kazkiek pedantiska, labai kantri.
    Blogosios: prasta vireja, prasta giminaite ( nerasau, neskambinu ilgai, tiesiog pamirstu), kartais labai visko tingiu :))) ir kartais bunu per daug uzdara. Kolkas daugiau nesugalvojau.

    Agne

  5. 2

    čia gal pašaliniai galetų pasakyti nuomonę, nes pacios sau atrodome idialios, o ir pasikeisti būtų sunku

    vinipukas

  6. 1

    na as greit supykstu bet dar greiciau atsileidziu:-)

    daina

  7. 0

    Esi labai tvarkinga ir noreciau ismokt skaniai valgyt daryt

    Auksare