• 5ats.

    Kokius vitaminus isbandete atstatyti organizma kai nera noro myletis? Ta prasme vistiek galbut kazkokiu vitaminu trukumas, ir gal ka bandete? Kokie vitaminai gerina organizma ir nors kiek atstato nora myletis. Prasau nuomoniu tu kurios kazka vartojo, nes as butent apie vitaminus klausiu. dekui is anksto.

    tikmamaVaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jeigu būtų dėl vitaminų trūkumo nenoras mylėtis tai būtų netiesiogiai vitaminų trūkumo dėka atsiradęs nenoras mylėtis. Tuomet organizmas būtų pavargęs, nieko nesinorėtų aplamai daryti, mieguistumas vis imtų, kai kuriems kaip tik nemiga, kibtų įvairios ligos, nes nusilpęs organizmas ir pan.
    Jeigu kiekvieną dieną nejaučiate nuovargio, nuotaka yra ir panašiai tai nenoras mylėtis labiau sietinas su psichologiniais dalykais, su asmeniniais santykiais, partnerio supratimu ir t.t. Taip pat nenoras mylėtis gali būti ir hormonų paktimo pasekmė. Bet jeigu šiaip visur viskas gerai ir vis kankina nenoras mylėtis verčiau savo mintis perkratykit kodėl taip yra? Pavargstat per dieną? Gal buitis šiokia tokia užslepia seksualumo jausmą? gal atšalo jausmai partneriui? Gal vaikais vis rūpinatės ir nėra noro dar kažkuo.. na reik ieškoti priežasties kodėl yra nenoras mylėtis. Tai labiau psichologiniai dalykai. Kaip minėjau gali būti ir hormoninių pakitimų pasekmė.

    lydekaite

  2. 2

    taip , tu teisi, vitaminu trukumas gali paireiksti ir tokiu budu:)moterims tinka - omega(zuvies taukai), selenas, cesnakas.vyrams -q10, cinkas.bendra tvaka tiek vyrams tiek moterims reiktu pradeti nuo multivitaminu, o po jei dar neatsistato panaudot papildomai anksciau suminetu

    raima

  3. 2

    Geras klausimas. Noreciau irgi suzinoti atsakyma.:)Ta pati problema...

    liutukas

  4. 1

    lydekaite**** jausmai neatsalo. myliu ji zinoma. taip labai pavargstu, bet dariau eksperimenta kelis kartus, mazai ka dirbau, kad nepavargciau, taciau tas pats, visiskai nera noro myletis, buna tiesiog tingiu kazka pradeti, pati nezinau, siuo metu jokiu vitaminu negeriau, tik pastaruoju metu meslungis pradejo koja traukti, tai magnio vartojau, KT geriu, todel ir manau, kad galbut kazkoks vitaminu stygius, ir apetito nebera, labai mazai valgau.. na tiesiog sunku,

    tikmama

  5. 1

    ir ivairios psichologines problemos( nusilpe smegenys nesugeba susidoroti su problemom),ir nervu sistema, ir padidejes jautrumas ar abejingumas viskam kas vyksta aplink, ir issialansave hormonai, ir chroniskas nuovargis,ir seksualumas, ir fizine/emocine organizmo bukle,ir ivairios baimes, busenos(depresija, nervingumas,) visa tai yra vitaminu ir mikroelementu trukumo pasekme.

    raima