• 8ats.

    Siluma.

    Kiek laipsniu yra jusu namuuose? kaip rengiate savo mazuosius namie? Pas mus 25laips., maziukas tik su bodziuku, ar ne per salta/karsta, kaip manot?

    liuli_liuliVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Pas mus 19, bet vaikas gana lengvai apsirengęs, nestori vilnoniai marškinukai ir pėdkelnės. Bandant rengti megztinį, protestuoja ir pats nusirengia.

    marcipana

  2. 1

    23, bet rengiames neplonai, nes rankos vesios buna, vaikas pilnai apvilktas, basas nelaksto, nes grindys saltos, trupmom rankovem nevaikstom. Priklausomai koks vaikas, jei laksto, duksta, gal gal tokiems ir silciau.

    vinipukas

  3. 1

    Pagal vaika ziurek,kur jis lovytej,vezimeli,juda,ar ramiai guli?

    grirute

  4. 1

    vaikam 25 silumos tai vos ne su triusikeliais lakstyti gali (didesni) duksta susyla, mes saviski(3su puse metu) kiekviena diena po dusu maudom, nes net limpa visas nuo prakaito kaip duksta, pries broli pavaidinti nori.... o maziukai, kurie dar tik lovytese, ar ypac jau sliauzioja tai ant zemes vesiau jiems tai bent giedriukais ir marskineliais aprenkti reikia, zinoma jei nera kilimu namuose, jei kilimai yra tada nebutina..

    tikmama

  5. 1

    Pas mus 23-24,tai laksto su maike ilgom rankovem ir pedkelnem.

    Jolka123

  6. 1

    pas mus 23-24silumos, dickis pats nusirengia kiek reikia, o mazius su giedrais ir marskineliais buna, nes sliauzo, o kadangi kilimu nera tai vesu ant zemes..

    tikmama

  7. 0

    Pas mus auksciau 22 laipsniu niekad anebuna.17-18-20 max. 22. 17-tai salta, o 25 tai pas jus tikrai silta.

    liutukas

  8. 0

    o galima visa klausima suformuoti o ne viena zodi parasyti???

    skruzdux