Atsakymai

  1. 2

    Tikrai nebalsuosiu. Visiskai nesidomiu politika, ir nemanau kad mano balsas kazka pakeistu.

    Yuki

  2. 2

    nebalsuoju, nematau uz ka balsuoti.

    tikmama

  3. 2
  4. 2

    Turbut uz Grybauskaite, nors ir Balcytis toks neblogas variantas kazkodel atrodo, gal del to, kad kaip politikas niekur blogai nera nuskambejes, budamas ministru postuose neisivele i skandalus.
    Bet gal toks blankus, kaip asmenybe...
    O va jei nutiktu taip, kad zmones isrinktu Paksa, atsisakyciau LT pilietybes, duodu zodi :)

    Vita_321

  5. 1

    kazkaip per 6metus neatsirado tinkamo arba jis mazai reklamavosi, o gal dar toks negime, zmones bijo naujoviu, renka tik zinomus, cia tv galetu dazniau pristatineti, reklamuoti, interviu imti, nes dabar net nezinau kaip kiti atrodo, norintys tapti prezindentasi, tai manau vel teks ta pacia rinkti.

    vinipukas

  6. 1

    Tiesa sakant net minčių neturiu,gal dėl to ,kad nerandu už ką balsuoti. Bet balsą vistiek atiduosiu. Neužleisiu kitam to balso savo,ant kurio net nenorėčiau. Tad ,kad ir kiek nenorėčiau balsuoti eisiu :-)

    Anonimas

  7. 1

    Pradžioje man patiko irgi Balčytis, jo pasisakymai,bet kai pradėjo purvais drabstytis ant kitų kandidatų, tuomet jis man sukėlė daug abejonių. Aš ko gero rinksiuos tą,kurį jau pažįsti ir žinai ko galima laukti :)
    Nes visi tie kiti daug žadantys, gali atėję taip viską apversti ir nuomonę ir pažadus per keletą dienų pakeisti. Manau mums reikalingas prezidentas,kuris gerai orientuojasi uzsienio politikoje.

    Pabuciuok