• 6ats.

    laba mamytes ,turiu toki klausyma ,maitinu pati savo pienuku vaikuti,jam laiko yra 2 savaites ,ir kaip pavalgo visada daro skystai kakuciu, tokiom putom net geltonom .kas gali buti gal pieniukas mano netinka ,?ir zaksi kaip pavalges visada . kas gali buti?

    ramintaŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    viskas cia gerai,zaksi todel kad pritraukia oro..o kakutis geras,jo ismatu pokytis priklauso ka mama valge ta diena..

    nade

  2. 1

    na kiek zinau jie daro skystai tokie mazi visa laika,bet ziurint ankiek tas skistumas.

    sveiki

  3. 1

    Viskas gerai, nereikia prisigalvoti tokiu dalyku, kokiu realiai buti negali. Labai mazas procentas kudikeliu netoleruoja mamos pieno, o kitiems mamos pienas yra kaip tik tokios sudeties kokios ir turi buti...Patarciau mamytei pasinaudoti google ir tikrai surasit daug straipsniu apie zindyma. Manau tikrai pravers ir ateityje :) Domekites

    Mistikute

  4. 1

    Man atrodo viskas gerai su jusu vaikuciu, tokios ir turi buti ismatos kai maitini savo pienu, manoji net fontanais varydavo, beje kakutis kol pati maitini nesmirdi. O zagsi todel, kad oro prisiryja, cia daugelio beda mazuciu, turi pakelti, kad atsirugtu.

    Anonimas

  5. 0

    jei ismatos skystos ir tokios lyg putotos, vadinasi perdaug duodate skystojo pienelio, per daznai keiciate krutine, daugiau leiskite valgyti is vienos kruties, po maitinimo jei nepraejo 2 valandos, vel duokite ta pacia kruti:) taip daugiau gaus riebiojo pienelio:) o siaip maziukai visada tustinasi skysciau juk, valgo MP juk:)

    aj15

  6. 0

    Mano visada žagsėdavo,reiškia begerdamas vaikas pienuką pritraukdavo ir oro prarydavo. O dėlviduriukų reiktų gal tau pačiai keisti mitybą,matinačioms mamoms negalima,keptų,surių,aštrių,raugintųmaisto patiekalų,taip pat ir tų kurie pučia vidurius. Bet ir siūlyčiau pasikonsultuoti pas gydytoją

    Anonimas