• 10ats.

    Kaip pamažinti nuotraukos dydį?

    Na, toriu įsikelti kelias nuotraukas, bet man rašo, kad jos per didelio formato. kaip jas pamažinti? O gal tai negalima?

    IrmaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    o as darau sitaip atsidarau nuotrauka tada klaviaturoje paspaudziu kartu CTRL ir R vienu metu ir desiniajame kampe ismeta lentele, ten sumazini px ir spaudi DONE ir tik tada belieka issisaugoti nuotrauka:)

    erika1984

  3. 2

    Anonimas idealiai viska paaiskino.
    Kartais uztenka apkirpti ja, t.y. jei yra tokia programele, uzeini ant foto du kartus darai 'fix' ir crop foto.Tada ir nuimi jos krastelius.

    Linute39

  4. 2

    Paspaudi ant nuotraukos desiniu peles klavisu, tada ismeta lentele. Pasirenki 'open with' ir is saraso "Microsoft Office Picture Manager". Tada virsutiniame meniu "Edit Pictutes". Desineje puseje atsidaro papildomas meniu. Renkiesi jame "Resize picture". Tada irasai kiek px nori sumazinti, arba paprasciau tiesiog procentais parasyti, pvz. 50. Spaudi OK.

    Anonimas

  5. 1
  6. 1

    as mazinu per Open with Paint ir tada Resize nurodau mazesnius procentus

    Auksare

  7. 1

    man nei vienas patarimas nepadejo, nes pas mane nera ''Microsoft Office Picture Manager", o paspaudus desini peles klavisa nera ''resize pictures''. As su'' Irfan View'' mazinu.

    vinipukas

  8. 1

    as tai dar kitaip mazinu foto. neseniai pamokino, tai visas kompo foto susimazinau, iskart vietos padaugejo. pazymi nuotrauka ar nuotraukas, tada desini peles klavisa paspaudi, tada resize pictures paspaudi.po to pasirenki dydi large, ji pazymi ir po to pazymi varnele prie resize the original pictures. gal ir sudetingai atrodo prirasyta, bet pabandykit. labai paprasta. ir labai gerai sumazina foto, bet kokybes nepablogina. be to, labai puikus budas siunciant foto skype ar e-mail

    vykute

  9. 1

    anonimas labai puikiai viska isdeste kaip tai galima padaryti, as elgiuosi butent taip, ir ausra taip pamokiau. bet svarb nepamirsk jei nuotrauka noresi atsispausdinti tai originala pasilik sumazinta foto saugok kitu vardu ;)

    poolman

  10. 1

    Pamazinti turetum su tomis progamomis, kurias naudoji savo kompiuteryje, o tik tada bandyti cia ikelti. Maniskes irgi dideles, tai tik kokias 3 idedu ir viskas :))

    Agne