Atsakymai

  1. 3

    nosyte per kursus mums sake valyti paemus vata ir susikus i ilga sraigta, tuomet kisti i nosi ir pasukus istraukti.

    busimamama2

  2. 2

    Tai ,kad specialiai valyti,kazkaip nuo pat gimimo ne karto neprireike. Kai buvo mazuliuke visai,tiesiog issiciaudedavo.Kvepavo visad gerai,nesnopavo nosyte.Tad uzteko tik maudyniu.
    Tiesa buvo karta pora dienu,lyg tais kaip slogyte pasirodzius, bet tai laasinome lasiuku,ir vel kvepavo normaliai. O jei koks snargliukas pasirodydavo,tai leidosi tiesiog ausu krapstuku ji isimti.Bet ir jo gal tik pora kartu teprireike, Daugiau jokiu bedu neapturejom.

    Anonimas

  3. 1

    as valydavau su ausu krapstuku padrekintu. o jei sniurgliukai yra tada su pompyte traugdavau.

    tikmama

  4. 0

    Maniskis baisia stipriai traudavo piena,tai i nosyte pakliudavo beryjant ir budavo giliau baltos gleives-suruges misinukas,tai sesute liepe valyti su ausu krapstuku paslapinus aliejuku,kad nedziutu ir isslystu,nepridziutu.O taip kai daugiau prisidarydavo,tai su atsiurbeju istraukdavau ir aliejuku istepdavau.Po humer vaikas baisiai nervojos ir nosyte viduj issausejus baisiai buvo,jam netiko surus.O pats geriausias dalukas,tai maudynes mum :) kuo siltesniam vandenuke,atlegsta nosyte ir bega lauk,o beprausiant itraukia i nosyte vandeniuko ciut ir prasiplauna nosyte,nuryja...buvo karta,kad akytes pradejo puliuot ir baisiai nosyte uzgulus,tai kaip akytes reikejo lasint ir plaut kas valanda su vandeniu,zaidziant taskydavau i veiduka,tai po dvieju dienu nosyte svari buvo,pritraukdavo lasiuku.Pats sveikiausias ir greiciausias budas.Ir pati po dusu visada itraukiu vandens,kad prasiplautu.

    Gyvaciuke

  5. 0

    niekas tokiams leliukams nosiuku nevalo , tik kai serga ra uzsikisusi naudoja dauguma toki dalyka kai HUMER ir atsiurbeja, kazkaip neteko girdeti kadv reiktu seipsau valyti.

    bambaliukas