• 6ats.

    mano dukrai vos tik 2 men,kosti gan smarkiai,vakar veziau pas daktara pasiklause plauciukus ir sake nieko nera nerase nieko,parvaziavom namo o kosulys nesiliauja,temperaturos dar nera ,labai nerimauju kad kas nebutu blogai,ka daryt?

    blykst1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    nuo kosulio labai veiksmingai inhaliuoti vaika. Kai mano maziukas budamas vos 3 men. sirgo bronhitu, tai mums padejo butent sitas budas. As igarindavau vonia, prpildavau i vonia daug verdancio vandens dar is krano karsciauio, tokia kaip pirti padarydavau ir su leliuku ant ranku ten eidavau. Ir taip kelis kartus per diena po 30-40 min. Dar ant nakties prie lovytes pastatydavau garuojanti puoda. Mums labai padejo, pabandykit ir jus.

    Anonimas

  2. 1

    mano dukrytei taip pat 2men.buna pakosti paspringta seilem bet neistisai retsykiais... taigi manau tirkai reikia kreiptis daktaran.

    sandriccca

  3. 0

    jei plauciuose nieko negirdejo, nemanau kad reiketu garinti. mano maziuke dar ir puses metu vis pakoseja, nes nenuryja seiliu ir uzspringsta. o jei vaikutis tikrai koseja, tai galit pabandyti ciobreliu sirupo, mums padejo, per savaite kai buvo kosuliukas uzejes ir taip pat plauciukai buvo svarus.

    Anonimas

  4. 0

    kaip gali nuo seiliu kosyt nebejuokauk tik,kazkas rimciau yra,sveikas vaikas nekoso

    bambaliukas

  5. 0

    manaumedus maza kudiky gali alergizuoti tai nesiulyciau duoti. manau reikia skmabint vaikucio pediatrui ir sakyt kad kosulys nesiliauja. kai toks mazas vaikelis nejuokas uzsiimt saviveikla.

    sandriccca

  6. 0

    Nusiraminkit,kosulys per naktį tikrai nepraeina. Tikiu jausčiausi taip oat kaip jūs,tad suprantu nerimą. Tad toliau vėl stebėkite,esant reikalui vėl keliaukite pas gydytoją.

    Anonimas