Atsakymai

  1. 4

    as nebezinau dabartines situacijos, bet kauno klinikose vaiku endokrinologiniame veinas daktaras net daktarini gynesi is sitos problemos, bet jis leisdavo vaikams medikamentus tada operuot nereikedavo.. protingiauisa butu su vaiku endokrinologu susisiekt.. jie vietiek naujausia info turi..

    gertruda

  2. 4

    As auginu mergaite. Tačiau tokia beda turejo mano geri darugai ju vaikui net iki 5met gyditojai nepziurejo kad tenai neviskas gerai kiausineliai nenusileide tad teko net operuoti bet dabar viskas susitvarke ir sake kad viskas turetu buti gerai.

    mamyciuke

  3. 4

    Mano suneliui 2m.4men.Pries keturis men. buvom pas daktarus ir pasake kad metus dar reikia stebeti

    Ermita

  4. 4

    Musu maziukui buvo vienas siek tiek nusileides, kai ka tik gimes buvo, bet iki 8 menesiu viskas susitvarke savaime. Nezinau, kiek tavo lialiui metu, bet palauk, kaip rekomenduoja daktariukai, o tada jau mastysit apie chirurgija.

    Agne

  5. 4

    Mano Alnerui nera nusileides vienas kiausinelis tai daktarai sako kad nusileis ir neoperuoja ,as kiekviena ryta ir vakara ji paziuriu ir jis nenusileidzia.
    girdejau kad operacija geriausia daryti 2-3metu laikotarpyje o mums nedaro atidejo ja stebejimams dar metams.

    Ermita

  6. 3

    Indruke, o tu pasiulyk savo gydytojai tuos kiausiukus profilaktiskai apziureti, kai ateinat skiepu daryti. Mums gydytojas visada pats liepdavo pamperi nuimt, kad apziuretu bambute ir kiausiukus. Juk reikia berniukams priziuret tokias vietas.

    Agne

  7. 2

    As tai pati nuo Alnero gimimo stebiu visa situacija ir daktarei pasakiau ka nenusileides vienas kiausinelis yra. O gimdimo namuose patikrino tada buvo nusileides ir viskas. Reikia manau kiekvienai mamytei stebeti situacija ,net jei daktarai pasake kad viskas gerai.

    Ermita

  8. 2

    O as net nezinau, musu daktare ne karto neprase sauskelniu nuimti, kai ateinam pas ja... Bet tikriausiai gimdymo namuose paziuri, ar viskas gerai, nes nieko nesake...

    Indruke

  9. 2

    mums viskas gerai, bet konsultuokis su gyd ir viskas bus gerai

    mysteryy