• 5ats.

    Mano leliukui suejo 7 men, bet dar nesedi, nebent 10 sekundziu ir virsta i sonus arba i prieki. Kada jis prades sedet tvirtai? Paramstytas is viso rieciasi ir ciuozia zemyn gulet. Sedinu nuo 6men. Kaip jam padet ismokt tvirtai sedet?

    RubiJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    pas mus irgi taip buvo, gaila nesedejo, ir padejo ir ramstem nieko.... 8 men gavom masaziukus, na kagi masazu nauda nereali buvo: pats atsisedo, pats tvirtai sedejo, o dar ir lovytes be jokiu sunkumu greitai atsistojo. siulau pasikalbei su daktare, ji skirs masazus....

    tikmama

  2. 1

    Reiketu palankyt manksteles ir masazus.

    grirute

  3. 0

    musu sedet pradejo 5men kazkur,pati atsisest mokejo jau 6men ir sliauzt,ir vaiksciot isikibus i rankas. Mes 3men buvom nueja i makstas,tai ten rode kaip pasodint,kaip pratint vaikiuka,atrode,keista tokia maza lelyte jau sodina,bet paskui labai dziaugemes. As sakyciau ir nueiti i mankstas,paprasyt parodyt pratimu namie padaryt,ir jei pas tave berniukas gali but ,kad jis veliau prades daryt viska,nera ko byjot ,visi vaikai skirtingi,o manksteles ir sveikam vaikui i nauda ,tad nebyjok nuvest ir tau ramiau bus ir vaikiukui geriau. Sekmes :)

    apelsine

  4. 0

    reikalingi masazai, baseinas kad stiprint nugaros raumenukus

    vejune

  5. 0

    Na per prievarta nepasodinsi,pats turi sedeti. Kiekvienas vaikutis viska daro skirtingai. O siaip kaip ir visais klausimais pasikonsultuok su gydytoja jei neramu.

    Panther